söndag 25 mars 2012

Tradingspel nummer 31: Odd Grenland - Sogndal

Tradingspel: Boka Oavgjort

Odds: Ska försöka få 4,2 @ Betfair


Insats: 7 Units

Försäkringar: 25% försäkring på 0-0 (runt 15,0) och halvförsäkring på 1-1 (runt 9,0)


Resultat:
 RÄTT !!! Matchen slutade 0-4......... Det hade jag dock inte kunnat tro men vad hade det för betydelse när det ändå blev vinst! Efter 0-2 (som kom i 57:e ungefär) så grönade jag ut. Hade 0-1 stått sig i några minuter till så hade man varit tvungen att börja fylla på sin 1-1 försäkring. Men detta behövdes inte och en ny vinst i statistiken :)

Kommentar/Analys:


Då har äntligen den norska Tippeligan dragit igång och det välkomnar jag med öppna armar då jag alltid har vunnit mycket pengar på norska matcher med "boka oavgjort" metoden. Anledningen är att man kan hitta låga kryssodds men samtidigt riktigt fina odds på både 0-0 och 1-1. Så här ska tjänas pengar på denna liga kan jag lova !

Odd Grenland är ett lag som ALLA motståndare har stora problem med. Främst om Odd spelar på hemmaplan. Vad beror då detta på ? Jo, det härliga konstgräset ! Odd är experter på att spela på detta onaturliga material och det syns inte minst på de senaste hemmaresultaten. 6 raka vinster med 4-2, 1-0, 1-0, 1-0, 3-1 och slutligen 2-1. Man gör precis vad som krävs och samtidigt släpper man inte in mycket mål.

Idag är det hemmapremiär och Sogndal kommer på besök. Mer behöver jag inte säga. Skulle inte förvåna mig om matchen, efter 90 spelade minuter, står 1-0 ?

Har inte fått mina pengar matchade inu men det bör inte vara några problem då matchen inte börjar förrän kl 18:00 ikväll.

Jag tror och hoppas på ett hemmamål i första halvlek så man kan gröna ut och säkra lite nya vinstpengar :)

1 kommentar:

  1. Peronligen tycker jag att premiärer är lite för oförutsägbara för ett bra spel.

    SvaraRadera