måndag 25 augusti 2014

Det finns fortfarande sports trading platser tillgängliga!

Under september månad kör jag igång med sports trading spelen på sajten fotbollscash.blogspot.se. För att få tillgång till spelen så krävs det att man betalar en prenumerationsavgift på 49 kr. Där tillkommer även 25% moms så priset du betalar blir då 61,25 kr. Här på Fotbollstradaren kommer man även att hitta några "smakprov" på spel under september men inte alls i lika stor utsträckning som det har varit.

Skillnaden mellan den här sajten och http://fotbollscash.blogspot.se/ är att jag och mina prenumeranter fritt kan diskutera samtliga sports trading metoder från Fotbollspengar 5.0 manualen och därmed kan man också lära sig otroligt mycket. Det kan jag tyvärr inte göra här på Fotbollstradaren då jag inte får avslöja hur metoderna till de personer som inte har ett medlemskap hos Fotbollspengar 5.0.

Så min prenumerationstjänst är en enormt bra resurs om man vill utbilda sig och bli en riktigt bra sports trader på Betfair :)

Det finns i detta nu fortfarande tradingplatser kvar som väntar på att få en ägare. Så om intresse finns anmäler du detta till mig via E-Post. Skicka då en intresseanmälan till E-Post adressen:

tjana-pengar-pa-internet@hotmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar