tisdag 1 april 2014

Tradingspel nummer 46: Barcelona - A.Madrid

Då va det äntligen dags för lite Champions League fotboll igen! Vi har två spännande matcher idag att se fram emot och dessa är Barcelona - A.Madrid och Manchester United - Bayern München. Imorgon blir det minst lika spännande när Paris SG tar emot Chelsea och fjolårsfinalisterna Dortmund åker till Spanien för att spela mot Real Madrid.

Barcelona har efter en lite tyngre period nu hittat formen på allvar. På de 5 senaste tävlingssmatcherna (liga och Champions League inräknat) har man 5 raka vinster med målskillnaden 17-5. I helgen tog man en riktigt skön derbyseger borta mot Espanyol och det var precis den "uppladdningen" som laget behövde inför dagens match.

Även A.Madrid gasar på i raketfart. Helgens ligavinst borta mot A.Bilbao betydde att man befäste sin serieledning i La Liga (1 poäng före Barcelona) plus att det var lagets sjätte raka vinst om man räknar man ligan och Champions League! Otroligt starkt att bortaslå A.Bilbao i Baskien och det höjde nog självförtroendet rejält inför den här CL kampen.

De 3 senaste matcherna mellan dessa lag har slutat 0-0, 0-0 och 1-1. Det är ju ingen skräll om det ännu en gång skulle bli målsnålt ikväll. Det är som sagt dubbelmöte så A.Madrid lär prioritera sin defensiv rejält och förmodligen låta "Barca" köra sina handbollsanfall utanför straffområdet. Ett 0-0, 1-0 eller 0-1 resultat hade nog A.Madrid varit nöjda med men jag tror att Barcelona kommer att dra det längsta strået när slutsignalen ljuder. 2-0 ?

FBP:s smarta tradingmetod "Huvudsystemet" med två försäkringar känns ramstark !

Känner du för att rygga mitt tradingspel ? Har du inget medlemskap hos FBP 5.0 ? Då är du garanterat förvirrad men det kan du enkelt råda bot på genom att ta dig vidare till den här sidan där all nödvändig info finns. 2014 har börjat riktigt starkt (statistik finns i vänster sidebar) med många sköna tusenlappar som har trillat in på betfairkontot med hjälp av bloggens tradingspel och inte vill du väl gå miste om detta !?

Tradingmetod: Huvudsystemet

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Här tar jag först en halvförsäkring och sen även en 75% försäkring

Resultat: PLUS-MINUS-NOLL !!!

3 kommentarer:

 1. Jag har sett flera gånger nu konstiga resultat där jag trott att du gått minus men ändå redovisat + eller + - noll. Jag har tänkt att jag nog inte fattat systemen rigtigt, så jag har avaktat.
  Men eftersom jag trots allt har varit medlem på betfair over 10 år och anser mig veta iallafall lite om trading så måste jag fråga denna gång. För hur jag än räknar så kan jag inte få detta spel att bli annat än minus. Så om du kan vara hygglig att förklara hur du spelade här vore jag tacksam. Har du ingen lust att redovisa allt öppet här så säg till så sänder jag min mailadress så kan du svara där. M V H Tommy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan tyvärr inte förklara det via en kommentar här på bloggen. Såna frågor besvaras endast via mail (för de som har ett gällande medlemskap hos FBP 5.0) så skicka frågan till min mail så ska jag svara under dagen :)

   Radera
 2. Detsamma gäller din kommentar Daniel. Kan tyvärr inte publicera den då du skrev lite om hur metoden fungerade. Skicka frågan till min mail så får även du svar under dagen idag.

  SvaraRadera