onsdag 29 februari 2012

Tipsförslag till Powerplay


Resultat: FEL !!! 6 rätt. Malmö och Västerås förlorade... Det var en riktig skrällomgång och utdelningen landade på ungefär 18.500 kr !!!

Längesen man lirade Powerplay ! Med bara 2 omgångar kvar av hockeyallsvenskan så finns där en hel del "måstematcher". I just dessa matcher kan Mr nervositet hälsa på spelarna ganska lätt...

Min spik blir Västerås. Lite trist då dem är den största favoriten på kupongen. Men jag kan inte se laget förlora idag. Man har allt att spela för medans Troja/Ljungby verkar ha lagt skridskorna på hyllan redan. Man har blivit "nollade" i de 2 senaste matcherna och då har man mött Borås på hemmaplan (som vid det tillfället var tabelljumbo) och där torskade man med 0-3... Idag lär det inte bli lättare mot ett heltaggat Västerås !

Även Malmö tror jag spelar bättre än i förra matchen. Där blev det förlust med 4-1 på bortaplan mot Borås... Mora är ett bra lag och står alltid upp bra mot vassa lag. Men idag tror jag inte dem vinner. Malmö MÅSTE ta sig samman !?

Idag blir det ett stort system då jag inte har lirat på ett tag. Jag hoppas och tror på en hel del skrällar. Idag kan antingen utdelningen bli riktigt skön eller riktigt kass då där finns många stora favoriter. Jag hoppas på det förstnämda !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar