onsdag 28 maj 2014

Landskamper...

Fotbollslandskamper undviker jag i allra högsta grad. Har försökt att tjäna pengar på dessa matcher förr i tiden men varenda gång så borde jag låtit bli. Finns inget värde i såna här matcher. Kvittar vilka lag som spelar och hur bra lagen än är. Det är träningsmatcher där det inte har någon som helst betydelse om man vinner eller förlorar. Lagen är istället ute efter att spela ihopa sig och inte minst nu när VM snart ska dra igång!

Inställningen hos spelarna är inte heller den bästa. Iallafall inte när det gäller VM lagen. För hur roligt hade det varit att dra på sig en skada i en träningslandskamp och därmed missa VM ? Det är nog ingen så sugen på... Så nej tack, hur mycket jag än vill lira (var riktigt sugen idag!) så passar jag när det gäller såna här matcher.

Att förlora ett spel när tradingspelet var riktigt prisvärt från början är inga problem, men att förlora ett korkat spel bara för att man är sugen på att spela... Nej, det är inte riktigt min melodi. Då blir man inte heller framgångsrik i längden.

Jag väntar och hoppas att utbudet blir lite bättre till helgen så jag kan bjuda på några lönsamma spel. Sen börjar ju mina VM spel den 12:e juni. Där är 23 platser tillsatta av 25 stycken. Fick ett nytt avhopp för 2 dagar sedan. Så 2 platser finns tillgängliga för den som önskar att tjäna pengar under VM matcherna i sommar! Hör då av dig. Mer info finns på den här sidan.

Sista anmälningsdagen är den 31:a maj.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar