lördag 3 maj 2014

Tradingspel nummer 57: Waalwijk - Heerenveen

Här kan jag inte motstå frestelsen att lira med Huvudsystemet ! En grymt rolig match att använda sig av denna metoden på och låt mig förklara varför. Idag är det den sista omgången för samtliga lag i Eredivisie.

Förutsättningarna för Waalwijk är att man måste vinna matchen med en herrans massa mål samtidigt som NAC Breda (spelar borta mot PSV Eindhoven) förlorar sin match. Då tar man sig över "strecket" och in i den "säkra zonen". Men det lär inte hända. Men man kan spela avslappnat och bjuda hemmapubliken på lite bra fotboll.

Heerenveen behöver även dem en vinst men då för att ta en kvalplats till Champions League. Vid vinst går man upp på 57 poäng och då kliver man förbi PSV och Vitesse om PSV förlorar eller spelar oavgjort samtidigt som Vitesse förlorar eller spelar oavgjort i sin match.

En del att hålla reda på alltså men ute på planen kommer spelarna inte att bry sig om resultaten i de övriga matcherna. Där gäller en sak och det är att ta 3 poäng.

Första mötet mellan dessa båda lagen slutade med en riktig målfest. Heerenveen vann med hela 5-2. Kanske inte lika många mål idag men visst lär vi få se mål. Kommer garanterat att bli en sevärd match och den som har ett Bet365 spelkonto kan se den helt gratis. Det ska jag göra :)

Tradingmetod: Huvudsystemet

Oddsbörs: @ Betfair


Resultat: HUR ENKELT SOM HELST :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar