onsdag 14 maj 2014

Tradingspel nummer 60: Norrköping - Falkenberg

Idag är det dags för Sevilla - Benfica i Europa League final och där försökte jag verkligen vaska fram ett trevligt tradingspel men till slut gav jag upp. Finns nästan aldrig något utav värde när det gäller finaler och även fast de flesta tror på Benfica så ska man inte glömma bort att det är en final. Finns inga "favoriter" tycker jag. Oddsen sitter oftast helt korrekt och så är även fallet idag.

Istället blickar jag framåt till torsdagens allsvenska möte mellan Norrköping och Falkenberg där jag har hittat ett riktigt bra tradingspel som har alla chanser i världen att sitta hyfsat enkelt.

Norrköping har under säsongsinledningen blandat och gett. För att ta några exempel så har laget spelat 1-1 hemma mot Mjällby och vunnit borta mot AIK... Finns ingen logik i de resultaten och man är verkligen inte samma lag som förra säsongen då man var mer stabila. 3 förluster på de senaste 4 matcherna är inte heller de särskilt bra men då har man haft 2 svåra bortamatcher mot BP och Kalmar samt hemmamatch mot Malmö FF. Vinstmatchen var mot Åtvidaberg på hemmaplan. 2-1 slutade den bataljen.

I den här matchen möter man Falkenberg på hemmaplan och det är verkligen en match där man kan hitta tillbaka till ett positivt spår.

Många trodde att Falkenberg skulle bli allsvenskans slagpåse och visst, det startade väl inte helt jättebra om man säger så... Men laget har ryckt upp sig och är faktiskt obesegrade i sina 3 senaste matcher. 1-1 hemma mot Gefle, 0-0 borta mot Örebro och nu sist tog man en riktigt skön 3-poängare mot Djurgården på hemmaplan. Mål i 92:a minuten men sånt räknas också.

Självförtroendet hos spelarna bör därmed vara ganska bra men på bortaplan har man hittills inte rosat marknaden. 0-1-3 med 0-6 i målskillnad är riktigt risigt. Mot Norrköping lär man försöka spela som man hittills har gjort i alla sina bortamatcher. Lågt försvarsspel, ligga rätt i sina positioner och försöka kontra in mål och vinna matchen. Men grundtanken är nog att få med sig 1 poäng. Det är man nog nöjda med i de flesta av sina bortamatcher skulle jag tro.

Med andra ord, jag tror inte på mycket mål då Falkenberg har visat upp ett rätt bra defensivt spel i de senaste matcherna men Norrköping lär vara det lag som för matchen och 1-0 känns som ett mycket logiskt resultat. Målet kommer i andra halvlek ?

Tradingmetod: Huvudsystemet

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Här tar jag två stycken försäkringar som båda är på 75%. Känns väldigt stabilt på förhand :)

Resultat: PLUS-MINUS-NOLL !!! Valde man att vänta så blev det garanterat vinst... Jag tog det säkra före det osäkra den här gången.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar