måndag 12 maj 2014

Tradingspel nummer 59: QPR - Wigan

Igår blev Derby klara för playoff final när man fullständigt körde över Brighton med 4-1 på sin hemmaplan. Första mötet slutade 1-2 till Derby så det var inget snack där. Vilka blir då deras motståndare ? Det ska avgöras idag när QPR tar emot Wigan på Loftus Road. Känns som att matchbilden är ganska "klar". Iallafall om någon frågar mig.

Första mötet mellan dessa lagen slutade 0-0 och det var ingen jätteskräll precis. Under de båda mötena i The Championship under den här säsongen har det även då blivit fattigt med mål. 0-0 när Wigan stod som hemmalag och 1-0 när QPR lirade på hemmaplan. Med andra ord, Wigan har fantastiskt svårt att få in bollen mot just QPR. Inget mål på de senaste 270 minuterna...

Då den här matchen gäller så otroligt mycket så förväntar sig de flesta en ny målsnål fight och det kan vi inte minst se på oddsen. Oddsen på underspel ger riktigt kass återbetalning (Under 2,5 mål är te.x nere på 1,65!) så där finns inget utav värde att hämta. Jag väljer istället att fokusera på en av mina favoritmetoder när det gäller Fotbollspengar 5.0! CASHMAKERMETODEN :)

En metod som involverar lite risk men är man selektiv med sina matchurval finns många sköna slantar att hämta med den här metoden. Och det är tanken idag! Med förutsättningarna som råder så tvekar jag inte en enda sekund.

Häng på and let's cash in !!!

Tradingmetod: Cashmakermetoden

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Här lirar jag med en helförsäkring samt en halvförsäkring (1-2).

Resultat: NY VINST !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar