tisdag 6 maj 2014

Tradingspel nummer 58: Napoli - Cagliari

Napolis säsong har väl varit lite sisådär men Coppa Italia titeln i söndags (då man besegrade Fiorentina med 1-3) "räddade" den en aning. Men man var riktigt tillbakapressade i slutet av matchen men lyckades kontra in 1-3 på tilläggstid. Idag är det dags för ligamöte mot Cagliari och även fast tredjeplatsen är så gott som "klar" är den ändå inte riktigt säkrad.

Men Benitez förväntas att stuva om i laguppställningen då cupmatchen mot Fiorentina tog hårt på krafterna hos många spelare. Många av "de bästa" förväntas inleda på bänken. Så runt 1,50 på en hemmavinst känns löjligt lågt. Tycker inte att någon matchodds metod passar in särskilt bra då det inte finns några prisvärda odds på den marknaden.

Cagliari har ingenting mer att spela för än äran men laget har haft spelledigt i hela 10 dagar så jag tror att man kommer med förnyade krafter samt bra motivation då samtliga spelare vill ut på planen och lira boll igen. Min känsla är iallafall så. Formen är även den ganska bra med 2 vinster och 1 oavgjord på de 3 senaste.

Borta är man ingen större hit med 1-8-8 men trots medioker bortastatistik så har man endast släppt in 20 mål på 17 matcher... Slutsatsen blir att man oftast satsar på att få med sig ett oavgjort resultat från sina bortafighter. I första halvlek är man riktigt snålspelande och i 47,1% av bortamatcherna har man fått med sig ett 0-0 resultat in till paus. Det näst vanligaste resultatet är att man förlorat första halvlek med 1-0 (35,3% av matcherna).

Här finns liksom inget snack. No4-Strategin känns "rock solid" till ett attraktivt odds!

Nu börjar de europeiska ligorna gå mot sitt slut och det innebär att inkomsterna med tradingnmetoderna från Fotbollspengar 5.0 kommer att dala nedåt..... Eller !? SJÄLVKLART INTE !!! För vi har ju VM i Brasilien att se fram emot :) Under såna här evenemang MÅSTE man bara va med att trada då det finns många sköna tusenlappar att hämta på betfair. Förra gången (EM 2012) cashade jag i snitt in 450 kr/match (totalt efter att förlustspelen dragits bort) och tanken är att göra exakt samma sak den här gången med hjälp av alla sports trading metoder som Fotbollspengar 5.0 har att erbjuda! Häng på och ta del av alla mina lir. Läs mer här.

Tradingmetod: No4-Strategin

Oddsbörs: @ Betfair


Resultat: NADA PROBLEMAS !!! Här kunde man hämta hem enkla stålar !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar