lördag 17 maj 2014

Tradingspel nummer 62: Sochaux - Evian

Detta är utan tvekan den mest nervpirrande matchen i avslutningsomgången av Ligue 1. Sochaux har 40 poäng och ligger precis under nedflyttningsstrecket. Evian har 41 poäng och ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket. Förutsättningarna är enkla. Sochaux måste vinna matchen för att stanna kvar och för Evian räcker det med oavgjort eller vinst.

Hemmalaget var egentligen utdömda men efter en fantastiskt slutspurt så är man nu uppe i 7 raka matcher utan förlust. 4 vinster och 3 oavgjorda. Formen och hemmaplan talar väldigt mycket för en vinst idag och det märks bland spelare då oddset för en hemmavinst är väldigt lågt. Det är ju ändå två jämnbra lag som möts men i Frankrike betyder hemmaplan väldigt mycket.

Evian är ett lag som oftast håller nere sina egna och sin motståndares siffror när de spelar på bortaplan. Man går alltid in med en defensiv inställning och försöker få med sig 1 poäng. Idag är det perfekt då man endast behöver 1 poäng! Man kommer att trivas som fisken i vattnet och då man möter att lag som behöver vinna men som samtidigt absolut inte vill gå bort sig så kan detta bli en väldigt tråkigt historia.

Evian lär iallafall göra sitt bästa för att detta ska ske skulle jag tippa på.

Lir känns självklart men med vilken metod ? Jo, med...

(Den här gången kör jag med samma resultat som i exemplet inne i Fotbollspengar 5.0 manualen)

Tradingmetod: Resultatmetoden 1

Oddsbörs: @ Betfair


Resultat: INGET VIDARE SPEL... Man fick "jobba" lite under matchens gång och man kunde gå plus-minus-noll eller med en liten förlust. Blev iallafall lite svettigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar