onsdag 7 maj 2014

Prenumerationstjänsten för framtida tradingspel kommer att fungera på följande sätt:

Det börjar närma sig! Fotbolls VM i Brasilien !!! Förväntningarna är höga och det kommer att bli fantastiskt roligt att följa. Givetvis ska jag i vanlig ordning försöka vinna en hel del pengar på alla de olika matcherna som ska spelas med hjälp av Fotbollspengar 5.0 men det kommer att ske en förändring här på bloggen...

Om du redan har varit inne och kikat på den här sidan så kanske du redan vet om det men för alla er andra så ska jag förklara hur förändringen kommer att se ut.

1. Fotbollstradaren.com kommer att fortsätta vara synlig för alla. Men... det kommer INTE längre att publiceras några tradingspel på bloggen.

2. Spelen kommer istället att publiceras på en ny webbplats där endast inbjudna personer kan ta del av dem. Med "inbjudna personer" menar jag de som betalar 49 kr/månaden. Det kommer med andra ord att bli en prenumerationstjänst och även en väldigt billig sådan. Runt 1,63 kr om dagen blir det ungefär.

3. När spelen publiceras på den nya webbplatsen (som jag ska fixa inom kort) så kommer ett nytt inlägg även att publiceras på Fotbollstradaren.com och då med länk till tradingspelet. Jag kommer även i de flesta fall publicera länken till spelet på Facebook (glöm inte att gilla Fotbollstradaren där!) så ingen behöver missa något.

4. Klickar man på länken så kommer en inloggningsruta visa sig på skärmen. Då loggar man in med sin E-post adress (måste va den e-post adress som jag har "bjudit in" dig med) och sitt lösenord. Efter det blir spelet fullt synligt.

5. Betalning kommer att ske via PayPal och detta sker i slutet av månaden. Har du inget PayPal konto så gör det ingenting. Det behövs inte. Du kommer att mottaga ett E-post meddelande där tydliga instruktioner om hur du betalar beskrivs och det hela är väldigt enkelt.

Nu har jag nog fått med allt tror jag. Och förresten, här på Fotbollstradaren har det alltid varit klurigt att "prata öppet" om alla tradingmetoder som beskrivs i Fotbollspengar 5.0 materialet men det kommer att bli ändring på det när den nya webbplatsen öppnar. Då kommer det att vara fritt fram att prata öppet om allt mellan himmel och jord och där finns inga restriktioner då samtliga prenumeranter äger ett medlemskap i Fotbollspengar 5.0.

Så det är en av sakerna som jag ser fram emot extremt mycket :) Jag hoppas att detta kommer att uppskattas bland alla prenumeranter.

Börjar man prenumerera och av någon anledning inte är nöjd med tjänsten så får man givetvis avsluta sin prenumerationstjänst när man vill. Hur gör man då¨? Rätt enkelt faktiskt. Man slutar att betala :) Har man inte betalat när den nya månaden börjar så tar jag bara bort din E-post adress och då kan du inte längre logga in för att se spelen.

Jag tar in max 25 personer. Sen får jag se om jag utökar denna skara när den europeiska ligafotbollen börjar igen i augusti. Just nu är 23 platser upptagna och därmed finns bara 2 platser kvar. När dessa 8 är tagna så kommer jag INTE att ta in fler. Då får man vänta och hoppas på de bästa i augusti.

Så vad väntar du på ? Säkra din plats redan idag genom att skicka en intresseanmälan till mig! Min E-post adress hittar du här. Imorgon kan det va för sent...

Och har du fortfarande inte köpt ett medlemskap hos Fotbollspengar 5.0 så kan du göra det här. Då får du (förutom det som beskrivs här) ta del av alla tradingtips i ett halvår framöver utan någon extra kostnad (värde 294 kr).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar