tisdag 18 februari 2014

Tradingspel nummer 24: Coventry - Carlisle

Efter 4 raka bortamatcher så är det äntligen dags för en hemmamatch för Coventrys del. Resultaten under "road tripen" har varit blandade med 1 seger, 1 oavgjord och 2 förluster. Nu sist blev det storförlust med 3-0 mot Notts County som ligger på nedflyttningsplats och det var antagligen en reaktion av det tuffa "bortamatchandet". Idag har man ett tungt offensivt avbräck i Callum Wilson (14 mål) men man har fortfarande lirare som Leon Clarke (15 mål) och Frank Moussa (11 mål) på planen som kan göra det svårt för vilket motståndarlag som helst...

Carlisle går ganska trögt i League One. Man tog visserligen en skön vinst mot Bradford i förra matchen (1-0) men på de 7 senaste har man förlorat 5 och vunnit 2 matcher. Båda på hemmaplan. Borta är man ett mediokert lag med statistiken 2-4-8 och man har även förlorat sina 5 senaste bortafighter. 10 mål framåt på sammanlagt 14 bortamatcher imponerar inte det heller speciellt mycket...

Huvudsystemet med försäkringar känns som en säker väg till ännu en vinnande trade så det kör vi på! :)

Nyheten för 2014, FBP Bot, fortsätter att leverera stabila vinster. Igår blev det ett 100 procentigt resultat med 3/3 vinster och alla medlemmar fick se sina betfairkonton växa sig allt större. Är du intresserad av denna spelrobot som faktiskt kan tjäna pengar åt dig 100% passivt så kan du surfa in på den här sidan för mer info.

Tradingmetod: Huvudsystemet

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Först en halvförsäkring och sen en 75% försäkring.

Resultat: FÖRLUST !!! Vinsten kunde plockas hem under matchens gång men jag valde dumt nog att avvakta... Årets andra tradingförlust blev då ett faktum...

2 kommentarer:

 1. What!? Nu blir jag förvånad. Jag ryggade och fick in en liten vinst. Men ibland är det svårt att avgöra om man ska nöja sig med en liten vinst eller vänta på bättre odds. Jag gjorde bort mig vid ett annat tillfälle då jag ryggade ditt tips. Tror det var Southampton-Stoke och det blev mål efter 5 min. Jag tog inte chansen den gången och gick med förlust istället. Du gick med vinst den gången.

  Spelade Cashmaker på Leyton O - Stevenage igår också och det gick också bra. Blev lite nervös bara.... för när det stod 1-0 så satt jag och funderade på att ta den lilla vinsten då "marknad pausad" dyker upp. Som tur var blev det 2-0 och jag kunde casha in. Men.... vad svårt det är ibland att veta om man ska nöja sig eller vänta lite.

  Jag är ganska grön i branchen och har märkt att jag har en tendens att "överförsäkra", vilket gör att det istället inte blir så mycket kvar vid vinst. Svåra avväganden, som sagt.

  Lycka till i fortsättningen och fortsätt med dina grymma tips!

  /Betboy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ingen bra idé att "ta egna beslut". Man måste ha en plan innan matchen börjar och sen hålla sig till den planen vad som än händer i matchen. Gör man inte detta så gamblar man och då kommer man att förlora i längden.

   Så följ tradingmetoderna till punkt och prickar i FBP materialet så kommer du också att tjäna pengar.

   Det är aldrig fel att "överförsäkra" men man ska ju kunna vinna också när matchen utvecklar sig som man tror och hoppas.

   Tack för att du gillar tipsen :)

   Radera