måndag 10 februari 2014

Tradingspel nummer 20: Derby - QPR

Måndagsmatch i The Championship och ett riktigt toppmöte mellan Derby (4:a i tabellen) och QPR (3:a). Känns som att marknaden inte riktigt kan bestämma sig om det ska bli mycket mål eller eller lite mål i matchen. Men som vanligt så har jag allting klart för mig! Häng på och börja måndagen med nya friska betfairstålar :)

Derby har varit en riktigt positiv överraskning den här säsongen. Man har varit ett typiskt mittenlag med snudd på playoff platser i ganska många år nu i The Championship. Man har även lyckats knipa en playoff plats någon gång men då gick det inte hela vägen. Nu är siktet inställt på Premier League och så även en av de två direktplatserna. Leicester rår man nog inte på men man har bara 4 poäng upptill Burnley som just nu ligger på en andraplats i tabellen. Motivationen är hög!

Laget kan stoltsera med att hittills vara det mest målfarligaste gänget i hela serien. 57 fullträffar på 29 matcher. Man har även släppt in hela 40 mål och det är ganska anmärkningsvärt. Jämför detta med dagens motståndare som har släppt in bara hälften så många, 20 stycken.

QPR, med Harry Redknapp i spetsen, har en enkel filosofi. Stäng igen bakåt och vinn matcherna med 1 eller 2-0. Ibland ganska trist att titta på, men det har visat sig vara väldigt effektivt. Men på sistone har faktiskt laget varit inblandade i målrika matcher. De 5 senaste har slutat: 2-1, 1-3, 2-1, 2-1 och nu sist 3-3 mot Burnley. 4 vinster och en oavgjord så formen är riktigt bra.

På 13 bortamatcher har man endast släppt in 11 mål. Idag möter man som sagt det målfarligaste laget i hela The Championship och detta vet den gode Harry Redknapp om. Det kommer garanterat inte att bli en lika svängig match som mot Burnley. Derby har även haft en tendens att få problem med målskyttet när lite bättre lag kommer på besök så min valda metod känns riktigt bra!

Tradingmetod: 15-Minuters-Metoden

Oddsbörs: @ Betfair


Resultat: NO PROBLEMAS. NY ENKEL VINST !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar