lördag 15 februari 2014

Tradingspel nummer 23: Twente - Vitesse

Toppmatch i Holland mellan Twente (tvåa i tabellen med 44 poäng) och Vitesse (delad trea med Feyenoord på 43 poäng). En grymt viktig match för båda lagen om man vill vara med och slåss om ligatiteln. Ajax leder ligan på 48 poäng så delad pott vore en förlust för båda idag...

Twente är i riktigt bra form. 5-2-1 på de 8 senaste matcherna. 17 mål framåt och endast 9 bakåt. Hemma är man grymt starka och man har ännu inte förlorat säsongen 2013/2014. 5-6-0 lyder statistiken. 4 raka hemmavinster är man uppe i och i dessa 4 matcher har man minst gjort 3 mål i varje match ! Ett litet orosmoment är att man inte har vunnit på 2 raka matcher men det var på bortaplan mot PSV Eindhoven samt Groningen. Tuffa matcher. Nu är man garanterat 100% laddade när man får spela hemma igen.

Vitesse har varit en stor överraskning under hela säsongen men på senaste tiden har man börjat att tappa allt mer av sitt fina spel. Bottennappet kom i förra ligamatchen då man bara fick 0-0 hemma mot ADO Den Haag. Laget som ligger sist i Eredivisie... Laget har inte vunnit på sina 4 senaste (3 hemmamatcher) och bara lyckats göra 2 mål på dessa matcher. Formen lyser med sin frånvaro.

Tradingmetod: Huvudsystemet

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Här tar jag två halvförsäkringar


Resultat: LÖRDAGENS ANDRA TRADINGSPEL SATT FINT DE OCKSÅ !!! 

4 kommentarer:

 1. Tjena, hur bestämmer du insatser när du tradar med hjälp av strategierna i Fotbollspengar? Använder du Unitssystem eller kör du tex Flat bets?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kör på min egen känsla. Tycker jag att spelet verkar väldigt prisvärt så blir det hög insats men känns det lite mer "osäkert" men värdet ändå finns där så monterar jag ner insatsen.

   Sen är vissa metoder mer riskfyllda än andra så det gäller hela tiden att ta förnuftiga beslut när man beslutar om hur insatserna ska se ut.

   Radera
 2. Ok, intressant. Jag har bettat länge och har nu på senare tid börjat kolla och läsa lite om trading. När jag spelar så använder jag Unitssystem och satsar max 5% av min bank.

  Men när det gäller trading verkar det som att man spelar med högre insatser eftersom du inte riskerar lika mycket (då målet är att trada ut grönt eller i värsta fall gå ut rött/scratch). Dvs hela insatsen är egentligen inte i "risk". Förutsatt att det finns tillräckligt med pengar på marknaden. Är det en korrekt slutsats?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det stämmer bra de. Med trading kan man satsa lite mer av sin totala bankrulle då man under matchens gång kan påverka vinst/förlust.

   Så din slutsats är helt korrekt. Det viktiga med trading är att ha metoder och system som man följer till 100%. Man får inte låta känslorna komma ivägen för då är det enkelt att göra kostsamma misstag.

   Radera