torsdag 27 februari 2014

Tradingspel nummer 28: Napoli - Swansea

Här höll jag på att svimma när jag gick igenom Europa League matcherna för idag. Det tog inte så lång tid innan jag fastnade för Napoli - Swansea och detta på grund oddssättningen i matchen. Den är helt "wild and crazy" enligt mig. Let me break it down for you.

Swansea dominerade första mötet och det såg man inte minst på oddsutvecklingen på Betfair. Napoli stod i runt 2,14 innan matchen startade och efter ungefär 10-15 minuter var oddsen helt jämna mellan lagen... Då förstår du hur Swansea spelade när oddset trycktes ner på det sättet. Laget från Wales hade en hel del heta chanser i matchen men lyckades aldrig få in bollen. Man tappade fart i andra halvlek men överlag var man det bästa laget på banan.

Idag hade jag förväntat mig att få oddset 4,5-6,0 på en Swansea vinst. Döm av min förvåning när jag ser oddset 8,0. I skrivande stund är det faktiskt uppe på 8,2-8,4 ! Jag har letat skadeinfo hela morgonen men hittade ingenting. Napoli förväntas ställa upp med samma elva som i första matchen och så även Swansea.

Vi får alltså 8,2 gånger pengarna på ett lag som var bättre än sina motståndare i första mötet !? Jag fattar ingenting. Napoli tappade även poäng hemma mot Genoa i Serie A i helgen så deras form kan ifrågasättas. Finns absolut inget värde i att backa upp Napoli till oddset 1,50 men tydligen tycker folk annorlunda... Annars hade oddset gått upp.

Men det är goda nyheter för min del. För där finns en del tradingmetoder som vi kan utnyttja på den här matchen. Jag väljer den lite udda HT/FT-Metoden då där finns enormt värde i att använda den idag. Vet att många inte gillar metoden men ibland passar den utmärkt. T.ex på dagens match :)

För "nöjes" skull så sätter jag även en hundring på att Swansea vinner matchen hos Bet365. Värdeodds i mina ögon!

Mitt erbjudande angående "hela paketet", FBP Bot och enbart Fotbollspengar 5.0 har varit en riktig höjdare än så länge. Hittills har 9 personer nappat på erbjudandet och ni lär inte ångra er! Har även fått in rätt många intresseanmälningar angående min kommande prenumerationstjänst och det är grymt kul att sådant intresse finns där ute. För dig som inte har koll på vad jag erbjuder om köp sker via Fotbollstradaren.com så bör du kolla in den här sidan för mer glödhet info.

Tradingmetod: HT/FT-Metoden

Oddsbörs: @ Betfair


Resultat: INGA TVIVEL !!! Bara cash på kontot :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar