lördag 15 februari 2014

Tradingspel nummer 22: Nice - Nantes

Nice har gjort det ganska bra på sistone. På sina 8 senaste har man 4-1-3 och bara 7 insläppta mål. Man är även uppe i 4 raka hemmasegrar där man bland annat i förra hemmamatchen besegrade tredjeplacerade Lille med 1-0. Hemmastatistiken 8-1-3 skvallrar om att Nice är ett erkänt starkt hemmagäng. En spelare saknas idag och det är Valentin Eysseric (mittfältare).

Nantes är just nu inne i en rätt så tung period. 1 vinst på de 7 senaste matcherna har det blivit. Borta har man 3 raka förluster och än värre är att man inte har gjort ett enda mål på dessa 3 matcher. Inte nog med att formen rent ut sagt är usel, idag saknar man tunga namn i truppen... Eller vad sägs om:

Den vassaste målskytten i laget, Filip Đorđević. Han har gjort 8 av Nantes 23 mål på säsongen. Även Alejandro Bedoya är borta på grund av skada och han har gjort 3 mål. Lägg även till Aristeguieta på skadelistan (2 mål). Räknar vi ihop detta så saknas 13 mål av 23. Med andra ord, Nantes offensiv är ganska tilltufsad så det är inte så konstigt att laget har problem att producera mål !

Tradingmetod: Cashmakermetoden

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Här tar jag först en helförsäkring och sen även en halvförsäkring


Resultat: STORVINST !!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar