tisdag 11 februari 2014

Tradingspel nummer 21: West Ham - Norwich

Dags för "mitt i veckan" Premier League igen ! Man blir som ett barn på julafton när man ser att där både ska spelas PL matcher idag och imorgon. Efter att ha analyserat matcherna så har jag hittat ett prisvärt tradingspel i matchen mellan West Ham och Norwich. Två lag i god form.

West Ham har efter två raka segrar börjat få lite andrum i bottenstriden. Än mer imponerande är att laget nu har hållit nollan i 3 raka matcher. Först 0-0 borta mot Chelsea, sen slogs Swansea tillbaka med 2-0 och nu sist tog man en bortavinst över Aston Villa med 0-2. En annan grej, som minst sagt är anmärkningsvärd, är att WH har hållit nollan flest gånger av alla lagen den här säsongen. 12 gånger på 25 matcher är väldigt imponerande.

Idag kommer man att sakna anfallaren Andy Carroll och även mittfältaren Ravel Morrison. Två tunga avbräck när det gäller offensiven.

Många höjde nog på ögonbrynen när Norwich lyckades knipa en poäng mot Man City i förra omgången. Men det ska sägas att man blev rejält tillbakapressade och det var ganska mycket tur inblandat i den poängen. Men poäng fick dem med sig och detta kär ha höjt självförtroendet hos samtliga spelare. Det offensiva spelet är för tillfället uselt. Eller vad sägs om 4 mål framåt på de 8 senaste matcherna ? Laget har ändå lyckats ta poäng då man har haft ett starkt försvarsspel. Bara 1 förlust på sina 4 senaste.

Robert Snodgrass (anfallare) är osäker till spel pga en ljumskskada och han kommer att testas under matchdagen. Jonas Gutierrez, Michael Turner, Jonny Howson, Elliott Bennet och Ryan Bennett kommer inte att deltaga i dagens fight.

Oddset som finns tillgängligt i skrivande stund är för högt med tanke på förutsättningarna. Samma metod som igår, förhoppningsvis blir vinsten lika enkel :)


Tradingmetod: 15-Minuters-Metoden

Oddsbörs: @ Betfair


Resultat: RÄTT !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar