fredag 21 februari 2014

Tradingspel nummer 25: Monaco - Reims

Monaco är nu uppe i 6 raka matcher utan förlust. 3 vinster och 3 oavgjorda. Man jagar PSG (5 poäng bakom) och de allra flesta tror väl att detta blir en jakt som inte kommer leda någonvart. Den store målskytten, Radamel Falcao, är skadad och detta är ett hårt slag för Monaco. Men man hade ett "ess i rockärmen" och plockade in den livsfarliga och stekheta Dimitar Berbatov som är tänkt att ersätta Falcao... Ett beslut som verkligen kan ifrågasättas 2-3 gånger om.

Reims har gjort en riktigt bra säsong än så länge. Man parkerar just nu på en sjundeplats i tabellen och har bara 3 poäng upptill europaplats. Det som har överraskat många under säsongen är hur Reims spelar på bortaplan. På 13 matcher har man tagit 21 poäng (5-6-2) och detta gör att man är det tredje bästa "poängplockarlaget" på bortaplan. Bara PSG och dagens motståndare är bättre med 26 respektive 25 poäng.

Formen är bra med 2 raka vinster (Guingamp och Bordeaux) och man är även obesegrade i sina 5 senaste bortafighter. Första mötet mellan båda dessa lagen slutade 1-1 (29:e september 2013) och det lär nog inte bli någon enkel resa för Monaco idag... Oddsen för en hemmavinst är löjligt låga. Hade jag "bettat" så hade jag sett enormt värde i att backa upp krysset till mellan 5,0-5,5 gånger pengarna.

En annan faktor som gör dagens tradingspel ännu mer prisvärt är hur resultaten ser ut i Reims bortamatcher när det går in till halvtidsvilan. Detta är halvtidsresultaten i samtliga matcher den här säsongen:

0-0 (9 gånger)
0-1 (2 gånger)
1-1 (1 gång)
0-2 (1 gång)


Som du ser så är man otroligt snålspelande den första halvleken och en annan detalj är att man inte någon gång under den här säsongen har förlorat den första halvleken. Info som gör detta tradingspel till kanske årets mest prisvärda med tanke på oddset !

Här bör det bli enkla pengar.

Tradingmetod: No4-Strategin

Oddsbörs: @ Betfair


Resultat: Blev inga "enkla" pengar men det blev iallafall en ny vinst !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar