torsdag 13 februari 2014

Specialtips - miljardlotterierna

För att blanda runt lite i grytan tänkte jag dela med mig av ett specialtips idag, vanligtvis så pratar vi ju om fotbollstrading men jag snubblade över siten www.multilotto.com - där man som svensk får möjligheten att spela på världens största lotterier, bland annat. Mega Millions där rekordjackpotten ligger på över 4 miljarder kronor.

OK - oddsmässigt kan vi verkligen inte snacka säkerhet i de här spelen, men för mig personligen så är det inte riktigt poängen med att spela på chansen att vinna 4 miljarder kronor heller. Nej, här handlar det istället om den där pirriga magkänslan, “tänk om” eller “vad skulle det första jag gjorde vara om jag vann?”. Vi har nog alla spekulerat i dom banorna någon gång, och ärligt talat så är de små slantar det kostar att köpa en lott helt klart värt det för mig när jag går och lägger mig och vaknar spänt dagen efter en dragning har skett för att se “prickade jag rätt nummer?”.

Det finns mycket nöje att få från att spela på sådana fantasisummor!

Jag registrerade ett konto och fick då testa 30 dagar (8 dragningar) på valfritt lotteri (jag valde Powerball för jackpotten var störst just nu) för bara €1. Annars kostar en rad på en dragning mellan €2.50 och €3.50 beroende på vilket lotteri du väljer. Surfa in på www.multilotto.com och testa du med.

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar