fredag 19 oktober 2012

Powerplay - Vecka 42 - FredagResultat:

Idag har vi en trevlig Powerplaykupong framför oss! Än en gång slipper vi fundera ut vad Head-To-Head matcherna ska bli och det tackar jag Svenskaspel för då detta är otroligt tråkigt!

Idag siktar jag in mig på Tingsryd och Visby-Roma som säkra. Tingsryg har fått NHL förstärkning plus att man har en av världens skickligaste målvakter mellan stolparna, Viktor Fasth. Kanske lite tufft med en säker tvåa men min feeling säger att det är helt rätt.

Visby-Roma trummar på med segrar. Iallafall på hemmaplan. Idag möter man Huddinge som man faktiskt besegrade med 2-4 i början på säsongen. Huddinge är inget dåligt gäng men en säker 1 känns väldigt tryggt.

Där finns en hel del vanskliga favoriter och då tänker jag först och främst på Södertälje. 70% på en 1 är löjligt högt. Här tror jag stenhårt på skräll.

Även Zug, där Henrik Zetterberg spelar just nu, har blivit för höga favoriter. Zetterberg är bra, men han kan inte vinna ensam... Här rekommenderar jag ingen säker 1 precis...

Efter gårdagens skrala utdelning (ungefär 230 kr tror jag det va) så hoppas jag på lite bättre idag. Känns riktigt bra på förhand men vi får väl se om det känns lika bra när alla matcher är slut.

Lycka till och vill du själv lämna in din Powerplaykupong eller rent utav "kopiera" min så klickar du här för att forslas vidare till fredagens spelkupong.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar