tisdag 23 oktober 2012

Powerplay - Vecka 43 - TisdagResultat: VINST !!!!! Utdelningen landade på 1918,92 kr !!! Hade Björklöven inte gjort ett sent 2-3 mål mot Piteå så hade vinsten blivit runt 5000 kr... Men jag är 100% nöjd ändå :) Nu är formsvackan bortblåst !

Idag väntar riktiga storfavoriter på Powerplaykupongen. Vårt jobb är därför att fälla dessa och med tanke på att både Djurgården och Leksand spelar på bortaplan så tror jag detta är fullt möjligt.

Almtuna är inget dåligt ishockeylag och Karlskrona är totalt värdelösa på bortaplan men på hemmaplan kan man blixtra till. Blir svårt emot Leksand, men ingenting är omöjligt som man säger.

AIK hade tur mot Färjestad och efter en bra period så tror jag dem förlorar mot HV 71 idag. HV förlorade mot JYP i veckan men man satsar nog hårdare på Elitserien.

Oskarshamn hade flyt mot Tingsryd och 1-1 borde varit en förlust. Idag tror jag förlusten kommer istället. Troja/Ljungby spikas med stort självförtroende.

Luleå ligger på förstaplats. Eisbären Berlin ligger på andraplats. En het seriefinal är att vänta. Hur går det då ? Berlin känns en aning hetare för tillfället så jag väljer att spika tvåan. Tufft, men jäkligt roligt! Tror att Berlin knappar in på Luleå idag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar