lördag 27 oktober 2012

Powerplay - Vecka 43 - Lördag


Resultat: STOR BESVIKELSE !!! 7 RÄTT !!! Djurgården lyckades hämta upp 2-0 till 2-2 mot Södertälje för att sedan förlora matchen med 4-2... Då ska man komma ihåg att Södertälje gjorde sina 2 sista mål med 1,30 kvar av matchen... 5801 kr i utdelning !!! FAN !!!


Brynäs har förlorat 3 raka matcher och idag kommer Luleå på besök. Då lär det inte vara något fel på motivationen och 1X känns riktigt bra. Head-To-Head matchen känns då mer öppen och här har jag svårt att välja sida.

Djurgården har hamnat i en liten min-svacka med 2 raka förluster. Båda gångerna har det varit knappa marginaler med 3-2 respektive 2-3. Nu tror jag man vänder den negativa trenden och X2 borde täcka upp rätt bra. Tror inte att Södertälje mäktar med en vinst idag.

Dagens drag då ? Det förstår ni säkert när ni scannar min rad. Jag satsar på Rögle! Rögle ligger sist i tabellen men det kan man bortse ifrån. Laget är inte dåligt och man har t.ex spelat 2-2 borta mot HV71. Kapaciteten finns men den syns inte särskilt bra ännu.

Idag spelar man hemma och jag tror stenhårt på en vinst. Nu vill man visa sin hemmapublik att man inte är så usla som tabellen visar. Linköping har en bra period bakom sig och har gott självförtroende men sånt har alltid ett slut. Mot ett hungrigt Rögle blir det ingen dans på rosor...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar