måndag 22 oktober 2012

Tradingspel nummer 124: Manchester United - Braga

Tradingmetod: Mål-Snåls-Metoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Halvförsäkring på "resultat 1" och 75% försäkring på "resultat 2"

Resultat: FEL !!! 

Kommentar/Analys:


Då var det äntligen dags för lite Champions League fotboll igen! Här brukar man kunna vinna riktigt fina pengar med tradingmetoderna från Fotbollspengar. Just därför hade jag tänkt att öka mitt Betfair konto rejält under dessa 2 dagar :)

Vi börjar med Man United mot Braga. United vann i helgen mot Stoke med 4-2 och det är imponerande. Stoke är kanske inte världens bästa lag men att göra 4 mål mot Stoke är inte lätt. Hatten av för det!

Innan landslagsuppehållet så tvålade United till Newcastle med 0-3 på bortaplan så det verkar som om man har kommit över den snöpliga förlusten hemma mot Tottenham ganska bra.

Braga visade styrka i förra CL matchen då man vann över Galatasaray med 0-2. Det är aldrig lätt att åka till Turkiet och vinna så det stärkte säkerligen självförtroendet rejält. Innan dess så förlorade man hemma mot Cluj så laget svajar ganska mycket.

Mot United måste man tänka på en sak om det ska bli succè. Nämligen det defensiva spelet. Portugisiska lag spelar alltid disciplinerat i de bakre leden och det tror jag att man kommer att göra mot United med framgång.

Mål-Snåls-Metoden känns.... Jaaa, ganska klockren om du frågar mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar