onsdag 24 oktober 2012

Powerplay - Vecka 43 - Onsdag


Resultat: FEL !!! 6 rätt. Skellefteå och Västerås vann. Hade inte så stor betydelse då utdelningen blev blygsamma 503 kr...


Efter gårdagens vinst så är Powerplay-självförtroendet på topp igen! Jag siktar direkt mot en ny vinst och med raden här ovanför tänkte jag sätta "åttan" än en gång.

Skellefteå förlorade på hemmaplan i förra matchen mot Linköping! Detta inträffar inte många gånger på en säsong och hur är det med formen egentligen ? Känns som om Frölunda kan gneta till sig ett kryss så jag kör en fräckis en den matchen. Spikar krysset!

Västerås ångar på som tåget men någon gång tar det alltid stopp. Idag tror jag detta händer då Tingsryd har haft otur i de 2 senaste matcherna då man både förlorat mot Mora och Oskarshamn i förlängningen. Nu tror jag utdelningen kommer och kanske Victor Fasth spikar igen målet !?

Dagens drag tycker jag att Nyköping är. Nyköping ligger 10 poäng före Huddinge i tabellen och är i grund och botten ett bättre lag. Man vann för övrigt över just Huddinge med 3-5 i aprilmånad också. Jag tycker att streckfördelningen borde sitta hyfsat jämt och tillika så är Huddinges form lite sisådär. Man har blandat och gett på sistone så jag singlar tvåan idag.

Sundsvall kör över ALLT i sin serie. Sist man mötte Östersund så mosade man dem med 5-0 på hemmaplan... ! Nu är det bortaplan och då går det inte alltid lika enkelt. En hemmvinst ? Näää, känns inte troligt. Men ett 2-2 resultat eller något liknande är inte alls omöjligt. Krysset rensar riktigt bra så det måste med på kupongen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar