lördag 6 oktober 2012

Tradingspel nummer 119: Greuther Furth - Hamburg

Tradingmetod: Hedging X

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Här väljer jag en 25% försäkring på "resultat 1"

Resultat: RÄTT !!!

Kommentar/Analys:


Greuther Furth öser inte precis in mål. På de senaste 6 matcherna har man endast mäktat med 2 ynka mål framåt... Men man är lite bättre på att släppa in mål. På de 6 senaste har man släppt in 10 mål.

Hamburg är i fin form och man har inte förlorat på 3 matcher. Kryss borta mot Gladbach och vinst hemma mot Dortmund bevisar att formen är riktigt god.

Jag tipsar om detta tradingspelet mest pga hur prisvärda oddsen ser ut. Det är inte mycket som krävs för att man ska kunna gröna ut till en garanterad.

2 kommentarer:

 1. Tjena. Här har du en kille som har tänkt inleda en förhoppningsvis gynnsam trading karriär. Har läst igenom fotbollspengar 4.0 och det verkar iaf väldigt intressant. Jag har följt din blogg ett tag och du verkar ju vara väldigt skillad. Såg att du tjänade 120k redan första året som trader. Jag undrar hur stor din bank va när du väl la din första trade för att bygga din väg till framgång. Jag har tänkt investera ungefär 15k, självklart tänker jag börja med att satsa 10-20% till en början och målet fram tills julen är väl att gå plus ca 5000 i månaden. Nu låter det kanske som att jag är fixerad vid pengarna men så är inte fallet. Vill bara ha ett nytt perspektiv ifrån någon mer erfaren. Borde jag börja med en ännu mindre bankrulle t.ex.? Om du har några andra generella tips om vad man ska tänka på när man tradar så skulle jag vara oerhört tacksam. /jonny

  SvaraRadera
 2. Hallå,

  Tack för din kommentar och riktigt kul att du ska börja en sports trading karriär :) Du kommer inte att ångra kan jag lova.

  Jag började med 1000 kr när jag satte in pengar på Betfair för första gången. Sen arbetade jag mig sakta men säkert upp hela tiden. Med så liten bankrulle tar det tid men det är bara att förstå konceptet innan man satsar för mycket.

  Man måste "få in rätt tänk" så att säga.

  Det är svårt att säga vad du borde och inte borde. Känner du dig trygg och har disciplinen så är en 15K bankrulle helt okej. Men då ska man också ha koll på när man måste trada ut till en liten förlust och inte riskera mer än vad man borde.

  Det är lätt att börja förlita sig på turen när det inte riktigt går som planerat.

  Det bästa tipset som jag kan ge dig är att ta det lugnt i början och om du spelar med metoderna ifrån Fotbollspengar så bör du utbilda dig och trada med mindre summor så att du förstår hur allt fungerar.

  Jag har t.ex själv spelat med tradingmetoder där jag inte riktigt har haft koll på vad jag ska göra om det skulle gå snett. Då är det lätt att "tappa huvudet" och sitta och svettas framför datorn... Turen är inte en traders bästa vän kan jag intyga.

  Så innan man börjar trada så ska man ha full koll på hur man ska agera i samtliga scenario.

  SvaraRadera