lördag 6 oktober 2012

Topptipset - Vecka 40 - LördagResultat: FEL !!! 6 rätt.

Tyvärr hinner jag inte med några större motiveringar men jag tycker att Blackburn är den finaste spiken idag. Laget har spelat bra fotboll de senaste matcherna men man har inte riktigt fått utdelning för de... Idag möter man Wolves som inte är i kalasform direkt.

Utdelning bör komma för hemmalaget. 3-1 ?


Derby - Brighton känns som en grymt jämn historia på förhand. 0-0 eller 1-1 tippar jag. Jag tror absolut inte på mycket mål då Brighton har en stark defensiv som man inte minst tillämpar på bortaplan.

Skrällarna då ? Chelsea är 90 procentig favorit idag. 90 PROCENT !!! Norwich förlorade mot Liverpool med 2-5 och söker revansch. Man kommer att göra att extremt mycket bättre match idag och man kan säkert kriga sig till ett kryss. Jag måste iallafall ha ett "lyxkryss" med.

Everton tror jag får problem mot Wigan. Laget är i form men Wigan kommer att stå upp bra och 1-0 känns rätt realistiskt.

Jag önskar alla lycka till och har du själv några funderingar kring matcherna eller något bra tips så är det bara till att skriva en kommentar här nedanför. Alltid kul och veta hur andra tippare tänker :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar