onsdag 3 oktober 2012

En bettingblogg vi gärna vill tipsa om...

Om vi får säga det själva finns det bara en handfull seriösa svenska bettingbloggar där ute. En av dom är www.kompistips.se som levererat dagliga speltips sedan 2009.


En ambitiös speltipsblogg som rekar varje dag inom fotboll, hockey och tennis. När det kommer till fotboll är det mest Allsvenskan och de stora ligorna i Europa som gäller; Premier League, Serie A, La Liga, Champions League, Europa League och Bundesliga. Vad gäller tennis så är det ATP Touren som gäller.


Kompistips har även en funktion för att erhålla de dagliga speltipsen via mail, och den tjänsten är gratis. Fullständig statistik på alla spel lagda sen dag ett finns att tillgå, vilket är något man annars kan sakna hos många spelbloggar.


För att få ut det mesta av kompistips.se så bör du vara insatt i alla typ av spelformer, så som "Asian Handicap", "European Handicap", över- och underspel mm. Kompistips är en renodlad speltips-blogg och sidan är inte bombarderad med en massa reklambanners som vissa andra spelsiter är, vilket ger den en känsla av seriositet.


Nyligen lanserade dom även en speltips-app "BetPro" för Android telefoner, där du förutom Kompistips´s speltips även hittar tips från andra vettiga spelbloggar/siter.

1 kommentar:

  1. Kan även tipsa om Bet Picks och Speltips-appen. Levererar dagliga speltips från olika sidor på nätet.

    SvaraRadera