söndag 28 oktober 2012

Tradingspel nummer 129: Chelsea - Manchester United

Tradingmetod: Säkerhetsbältesmetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Halvförsäkring på "resultat 1"

Resultat: RÄTT !!!

Kommentar/Analys:


Då ska mitt favoritlag Chelsea spela mot rivalerna Manchester United! Det blir garanterat en spännande match och kl 17:00 kommer jag att sitta bänkad framför TV:en ! Eller, det får bli till att logga in på Viaplay och följa matchen men det går lika bra det :)

Skulle Chelsea vinna dagens drabbning så skulle det innebära att United ligger 7 poäng efter i tabellen... Det vattnas i munnen bara man tänker på det. 7 poängs försprång när det gäller topplag är extremt mycket!

Men United har bra form och vändningen mot Braga i veckan (från 0-2 till 3-2) har gett nytt självförtroende till laget. Moralen är hög. Men innan dess hade man 3 raka segrar så Chelsea får se upp. Inte minst för den sylvassa offensiven som Sir Alex har tillgång till.

Chelsea förlorade i veckan mot Shaktar men det är inget att skämmas för. Shaktar är ett otroligt svårslaget lag hemma i Ukraina.

Detta är ett väldigt prisvärt tradingspel med tanke på oddsen man får. Precis som det första så lär det bli svårt att förlora! Och sånt tycker en sports trader om :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar