torsdag 11 oktober 2012

Vinnaren av en iPad 3 och ett presentkort på 3000 kr är korad!

Då var tävlingen avgjord ! Jag har haft lite svårigheter med att få kontakt med vinnaren och därför har jag inte kunnat publicera ett "vinnarinlägg" heller.

När tidsgränsen gick ut så hade 9 stycken anmält sitt intresse och efter lottdragning så blev den lyckliga vinnaren Erik Svensson ifrån Umeå ! Jag vill passa på att gratulera till en sprillans ny iPad 3 och ett presentkort på 3000 kr som du kan använda till diverse sportartiklar på Stadium.

Tyvärr ville inte Erik vara med på bild men här kommer iallafall en kort intervju som jag gjorde via mailkonatakt.

Klassikern först, hur känns det !?


Wow! Vann jag verkligen ? Jag som hade glömt bort att jag ens deltog! Det känns grymt bra. Jag har velat köpa en iPad väldigt länge men inte haft råd så detta kom som en chock.

Vad ska du använda vinsterna till ?


Jag kommer att skrota min gamla bärbara dator och börja använda iPaden på heltid. Presentkortet kommer jag att använda till att köpa nya vinterskor och även en ny vinterjacka.

Kommer du att deltaga i framtida tävlingar ?


Det är väl klart !! På senare tid har jag letat efter en extrainkomst då jag bara arbetar deltid på mitt nuvarande arbete och jag har nästan precis fått upp ögonen för sports trading och din blogg. Jag ska även köpa ett medlemskap hos Fotbollspengar då det verkar gå riktigt bra för dig. Det kommer att bli en spännande höst för min del.

Jag vill passa på att tacka Erik och alla andra som deltog. Då intresset fanns där som kommer jag att anordna fler tävlingar i framtiden med fina priser. Upplägget kommer att variera men fina priser kommer garanterat att lottas ut.

Tills dess så ska jag försöka hitta fler vinnande tradingspel och även skärpa till mig på Topptips och Powerplay fronten!

Hösten och vintern ska minst sagt bli spännande :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar