lördag 11 februari 2012

Topptipset lördagen den 11 februari 2012


Resultat: FEL !!! 6 rätt. Både Fulham och Wigan vann sina matcher med 1-2 respektive 2-1. Tur i oturen var att min analys om Everton var klockren. Utdelningen landade på runt 6500 kr. Är alltid jobbigt att missa när det ger så bra betalt. 

I dessa tider innebär inte lördagar "bara" topptipset utan också Stryktipset ! Anledningen stavas givetvis Tips-SM och även fast att det inte gick så bra förra veckan (många delar nog denna erfarenhet med mig) för mig så ger jag inte upp !Fortfarande finns chansen att vinna hela spektaklet och även att deltaga.

Endast de 5 bästa tipsomgångarna räknas och därför är det sista chansen att hoppa på tåget denna vecka. Men då gäller det också att analysera matcherna och lagen väldigt noga då det inte finns plats för några misstag. Det vill säga, omgångar med typ 3-4 rätt...

Jag lägger inte ut min tips-sm rad till allmän beskådning då man har rätten att vara lite hemlighetsfull bär det gäller tävling ;) Tror för visso inte att så många kopierar min rad rakt av men använder 10-15 stycken den som "mall" kan både utdelningen bli sämre och jag plötsligt få större konkurrens om förstaplatsen. Låter nästan som om jag är en tips "guru" men så är absolut inte fallet ;) Kanske en aning paranoid...

Men iallafall, mitt topptips förslag läggs ut som vanligt och idag spelar jag ett 288 raders system. 2 helgarderingar och 5 halvgaderingar. Det var inte bara en supersvår omgång på Stryktipset förra veckan. Alla som lyckades få 8 rätt på "toppan" vann runt 22.000-23.000 kr. Inte illa, och jag hoppas givetvis på något liknande denna gången. Vinsterna har lyst med sin frånvaro på sistone och därför ska denna negativa trend försöka vändas idag :)

Matcherna är kluriga idag. Både Arsenal och Chelsea spelar på bortaplan och detta innebär oftast stora bekymmer för samtliga topplag. Har oftast ingen betydelse vilka lag som står för motståndet. Men idag kan man väl säga att det blir extra tufft då både Sunderland och Everton verkligen har hittat "stilen". Att svenska folket både har gett Arsenal och Chelsea ungefär lika stor vinstchans ser jag som felaktigt. Chelsea har alltid otroligt svårt mot Everton på bortaplan. Nu när både Drogba och Kalou är iväg med sitt Elfenbenskusten är anfallet trubbigt. Att man lyckades göra 3-0 mot Man United var en aning förvånansvärt för min del.
Men tyvärr hann verkligeheten ikapp dem i den matchen...

Jag är ett stort fan av Chelsea och har varit detta sedan 6 års ålder. Men tippar man med hjärtat blir och är man en loser. Därför får 1X räcka för mig. Känns absolut inte bra, men jag tror på det.

Som sagt, Sunderland är i god form och kommer ge Arsenal en rejäl match. Men Arsenal har en man som gör den lilla skillnaden. Nämligen Robin Van Persie. Nog om detta. Jag tror Arsenal vinner med 0-2. Behöver väl inte säga vem som gör båda målen ?

Många tror på Fulham idag. Jag går emot helt. Varför ? Jo, man har sålt Bobby Zamora till QPR och på skadelistan är dessutom anfallaren Andy Johnson. Stoke är Stoke. Förra matchen räknar inte jag då Robert Huth blev utvisad. Innan dess lirade man riktigt bra. Ett Fulham som inte har någon "renodlad" målskytt mot ett försvarsinriktat Stoke ? Det kan bara slutat på 2 sätt. Antingen 0-0 eller 0-1 efter en blixtsnabb kontring eller varför inte ett Rory Delap inkast ? ;)

Jag har stort förtroende för dagens topptipsrad. Vet inte riktigt var felet skulle komma... Men, men, det återstår att se. Både 13 rätt och 8 rätt hade inte suttit fel ! Hade passat rätt bra då släkten ska komma och fira min födelsedag ikväll. Fyllde 23 år den 7 februari men ikväll äger partyt rum.

Förresten, jag vill gärna passa på att tipsa om 1 sajt som skriver roliga och klockrena analyser om både Stryktipset och Europatipset. Här är jag alltid inne och läser ! Lördagens analys finns att läsa i skrivande stund ! Om du har facebook vill jag även passa på att tipsa om att gilla sajten. Då får man ta del av mycket matnyttigt angående tips.

http://sparkaochspring.com/

Jag vill även passa på att totaldissa en sajt, eller rättare sagt, en "expert" som också ger sina analyser kring Stryktipset/Europatipset. Nämligen Mats "Matte" Forslund speltips. Analyser i stil med "Jag tror på bortalaget, men samtidigt är bortalaget överstreckade så det får bli 1 eller 1X" är inte ovanliga. Vad får man för värde när man som spelare läser detta ??? Nada !

Nää, sämre så kallad "expert" får man leta efter och antagligen får han bra lön av Svenskaspel för att bidra med sina tips och analyser.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar