torsdag 16 februari 2012

Tradingspel nummer 14: AZ Alkmaar - Anderlecht


Tradingspel: Boka Oavgjort

 
Odds: 3,5 @ Betfair

 
Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (15,0) och halvförsäkring på 1-1 (7,8) 


Resultat: RÄTT !!! Kunde inte bli så mycket bättre. AZ gör 1-0 genom Maher i 35:e minuten och det gick utmärkt att gröna både det oavgjorda resultatet och även den kvarvarande 1-1 försäkringen. Jag valde att göra just detta och en ny vinst var ett faktum. Matchen slutade även 1-0 :) Under 2012 har det blivit 11 vinster, 3 plusminusnoll och 0 förluster på mina tradingspel. Du har väl ryggat dem ?  
 
Kommentar/Analys:


Efter CL matcherna igår och i förrgår lägger vi nu fokus på Europa League idag. Många intressanta matcher att vänta och den roligaste bör väl inte vara Ajax - Man United ! Ska bli kul att se hur United spelar nu när dem får spela med Europas "B-lag" så att säga... Matchen sänds kl 19:00 på TV4 Sport. Missa inte den!

Dagens tradingspel hittar vi mellan Alkmaar och Anderlecht. Båda lagen har riktigt bra form med en liten fördel till det belgiska laget. Hade detta varit en avgörande match om vem som skulle ta sig vidare hade boka oavgjort metoden inte varit aktuellt. Men nu är det 2 möten som gäller och det sammanlagda resultatet spelar roll.

Därför tror jag också att Anderlecht kommer spela snålt och försöka få med sig ett bra resultat till returen. Men Alkmaar har visat prov på att målskyttet är riktigt vasst många gånger och därför tror jag dem fixar minst 1 mål ikväll. Man förlorar väldigt ogärna på hemmaplan och ikväll känns en knapp vinst inom räckhåll enligt mig.

Det är inte ofta som man får 15,0 i 0-0 odds samtidigt som boka oavgjort är så lågt som 3,5 !! Detta är vad vi kallar för, ett otroligt prisvärt tradingspel :)

För övrigt så stannade jag upp lite när jag såg hur oddsen såg ut på Viktoria Plzen - Schalke 04. Att Schalke är nedtryckta i under 2 gånger pengarna är totalt ofattbart i mina ögon. Jag utnyttjar detta direkt då Plzen är riktigt bra på sin hemmaplan. Tror även att Schalke inte kommer satsa "stenhårt" för en vinst idag. Idag gäller enbart att få med sig ett bra resultat för att sedan avgöra på hemmaplan i returen.

Jag bokar (spelar emot) Schalke med 500 kr utan att blinka !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar