söndag 12 februari 2012

Tradingspel nummer 13: Feyenoord - Vitesse


Tradingspel: Boka Oavgjort


Odds: 4,5 @ Betfair


Försäkringar: 25% försäkring på 0-0 (17,0) och halvförsäkring på 1-1 (9,8)


Resultat:
 RÄTT !!! 3-1 slutade matchen efter ett hattrick signerat John Guidetti! Den killen är otrolig. Jag grönade vid 1-0. Fanns fina lägen till att göra detta :) Med tanke på att föräkringen på 0-0 endast var 25% så blev vinsten kanonbra. Givetvis grönde jag även 1-1 när Feyenoord gjorde 1-0. Detta var vinst nummer 10 under 2012.

Kommentar/Analys:


Att sports trada på holländsk fotboll är alltid trevligt. Helst när det gäller boka oavgjort metoden då oddsen på 0-0 och 1-1 alltid är skyhöga ! Inget undan tag idag heller när Feyenoord tar emot Vitesse. Det har väl inte undgått någon med fotbollsintresse att John Guidetti är stekhett för tillfället i Feyenoord ! Killen öser in mål och är högaktuell för svenska landslaget. Får se om Erik Hamrén tar med han i EM-truppen...

Dagsformen är finfin för hemmalaget. I förra matchen blev det bortavinst med 0-2 mot NEC Nijmegen och innan dess tog man en riktigt fin skalp i vinsten mot Ajax. 6 mål på 2 matcher bevisar att målskyttet fungerar prickfritt.

Vitesse blandar och ger. På bortaplan spelar man alltid snålt. Men man får alltid problem när man möter topplag på bortaplan. Då är det inte ovanligt med förluster. Jag tror på en ny förlust idag då Feyenoord med Guidetti i spetsen kommer att vara taggade till tusen. Med hemmapuklikens hjälp blir detta ingen promenadseger, men ska vi säga 1-0 eller 2-0 ? Känns bra på förhand...

Utgröning sker vid 1-0. Skulle 0-0 stå sig en länge tid (till halvlek) så börjar jag att fylla på just 0-0 så smått. Men det vore märkligt om vi får se 0-0 stå sig så länge idag.....

2 kommentarer:

  1. Hur mycket pengar exponerar du tex när du bokar oavgjort? Vad ungefär drar du in på en lyckad trade där du grönar vid första mål?

    SvaraRadera
  2. Det är ingen "fast" summa jag kör med. Beror lite på hur min feeling är samt vilka lag som möts. Spelar till exempel favoriten på bortaplan monterar jag ner mina insatser rejält. Kvittar vilket lag det gäller. Samtliga lag som ska vara bättre på pappret är alltid lite svagare på resande fot.

    Men spelar dem däremot hemma och oddsen är fina, då kan jag oftast riskera 8000-10.000 kr när jag bokar oavgjort. Givtevis kör jag med försäkringar då och håller stenkoll på matchen.

    Det är oerhört svårt att säga. Beror ju helt och hållet på vad oddsen var ifrån början och vad dem är i när målet infaller. Så det kan jag inte svara på.

    SvaraRadera