tisdag 14 februari 2012

Topptipset + ett kanonodds på kryssresultatet


Resultat: FEL !!! Hull spelade 0-0 och Reading vann med 0-1... Utdelningen blev 2444 kr. Även APOEL förlorade, men "bara" med 1-0. 

Då var det äntligen dags för Champions League att dra igång igen ! Ska bli oerhört spännande och den jobbigaste matchen för min del kommer att bli när Chelsea ska möta Napoli... Vissa anser att Napoli är en drömlottning men jag tycker tvärtom. Jag ser det som ett hungrigt nytt lag i dessa kretsar som kommer att vara taggade till tusen. Chelsea kommer garanterat att få det svettigt. Men denna match är inte förrän nästa vecka så låt oss fokusera på dagens matcher istället !

Topptipset känns kul idag. Cl matcher och The Championship brukar innebära en svårtlöst rad och jag hoppas att jag har satt skrällarna på rätt plats. Återstår att se...

Barcelona hade inte gråtit blod om ett oavgjort resultat hade uppnåtts idag. Även fast jag har svårt att se Leverkusen stå emot ett revanschsuget Barca (förlorade som bekant med 3-2 i helgen borta mot Osasuna) så måste "lyxkrysset" med på kupongen. Leverkusen kommer att vara oerhört taggade och skulle dem lyckas få in 1-0 kan Barcelona få det tufft mot ett försvarsinriktat tyskt lag.

Lyon har seglat upp som storfavorit mot APOEL. En aning förvånansvärt då APOEL har visat ett par gånger att dem inte är något strykgäng. I gruppspelet lyckas man spela oavgjort på bortaplan mot lag som Zenit, Shaktar och Porto. Zenit och Shaktar är kanske inte så jättebra men Porto på bortaplan ? Det är respekt i mina ögon.
Jag tror stenhårt på ett kryssresultat idag. Men Lyon kommer att ligga på hela matchen för ett mål och 1-0 känns inte helt omöjligt när 90 minuter har spelats.
Jag väljer även att lägga satsa 200 kr på oavgjort. "Bookien" jag använder mig av är givetvis Betfair.
Jag fick oddset 4,5 och det är på tok för högt för att inte synas enligt mig !

Då har vi kommit till The Championship matcherna... Hur jag än vrider och vänder på denna otroligt ojämna serie så lyckas jag nästan alltid tippa fel. Det blir ju inte lättare av att planerna är täckta med snö och is...
Dessa matcher känns lite som ett lotteri varje gång men fördelen är att storfavoriter inte vinner så ofta. Det brukar ge fina utdelningar till oss spelare som har huvudet på skaft.

Jag tror iallafall på Hull idag. Hull är ett sånt lag som vanligtvis trivs bättre på bortaplan än hemmaplan. Matcher som dem är stor underdog i (som idag) brukar dem gå segrandes ur med 0-1. Detta hände ganska ofta förr i tiden och det har inte ändrats så mycket sen dess. Stor Chansning då Birmingham är ruskigt bra men min feeling skriker 0-1 så det är väl bara att lita på den :)

Idag lämnar jag in ett 288-raders system som innehåller 2 hel och 5 halvgarderingar. Det var hyfsat längesen jag lyckades få 8 rätt på topptipset så nu är det dags ! Förhoppningsvis... ;)

Jag önskar alla spelande själare lycka till !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar