lördag 4 februari 2012

Tradingspel nummer 10: QPR - Wolverhampton


Tradingspel: Boka Oavgjort

 
Odds: 3,5 @ Betfair

 
Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (13,5) och halvförsäkring på 1-1 (7,6)

 
Resultat: RÄTT !!! QPR gör 1-0 efter 16 eller 17 minuter hade spelats och målskytten var... BOBBY ZAMORA ! Även han presenterade sig snabbt för sin nya klubb. 1-1 resultatet landade mellan 8,0-9,0 så jag valde att gröna ut. Det oavgjorda resultatet steg till runt 5,0 så det blev en fin vinst :) Att QPR sedan förlorade matchen med 1-2 efter att Cissè blivit utvisad hade inte så stor betydelse. Pengar på kontot !

 
Kommentar/Analys:

QPR har ett otroligt spännande och roligt lag på pappret. Inte minst nu när både Bobby Zamora och Djibril Cissè värvades precis innan transferfönstret stängde. Cissé tog tillfället i akt och presenterade sig omgående med ett mål mot Aston Villa på bortaplan. För övrigt tappade QPR en 0-2 ledning till 2-2 och sett till matchbilden var detta fullt logiskt.

En bra dag kan QPR besegra vilket lag som helst.

Wolverhampton är inte precis något favoritlag för min del. Laget spelar "engelskt" och vissa matcher kan man glimta till. Men i det stora hela är man faktiskt rätt värdelösa... För mig är inte Wolves ett Premier League lag och jag hoppas att laget åker ur. Ursäkta alla Wolvesfans, men på något litet sätt kanske ni håller med ?

Formen hos Wolves är allt annat än bra. Man har inte vunnit en match på evigheter känns det som och senast blev det storstryk på hemmaplan. 0-3 mot Liverpool. Att man ska lyckas vinna eller ens knipa 1 poäng mot QPR ser jag som långsökt. Nä, 3-1 ?

Vid 1-0 kommer jag att gröna. Eller, det beror lite på hur 1-1 oddset ser ut efter 1-0. Ser jag odds runt 7,0-9,0 så tradar jag ut 1-1. Annars väntar jag.

Glöm för allt i världen inte Tips-SM som startar idag ! Jag har precis lämnat in min rad på Svenskaspel.se och nu hoppas jag på storvinst :) Läs mer om Tips-SM HÄR !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar