onsdag 22 februari 2012

Tradingspel nummer 16: Manchester City - Porto


Tradingspel: Boka Oavgjort


Odds: 4,1 @ Betfair


Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (16,5) och halvförsäkring på 1-1 (8,8)


Resultat:
 RÄTT !!! Redan efter 19 sekunder gör Kun Agüero 1-0 till Man City ! Lite för "tidigt" då oddset för 1-1 alltid är ganska högt då. Jag valde därför att vänta tills ungefär 20 minuter hade gått sen grönade jag både på matchodds marknaden och 1-1 resultatet. City hann även med att göra 3 mål till så matchen slutade 4-0. City vidare med sammanlagt 6-1. Ny härlig vinst och nya härliga pengar på kontot :)

Kommentar/Analys:


Förra veckan möttes lagen i Portugal och där blev det 1-2 till engelsmännen efter att Porto tagit ledningen. Otroligt starkt jobbat då Porto är oerhört svårslagna på sin hemmaplan. Nu har alltså City skaffat sig ett drömläge för vidare avancemang i Europa League då Porto måste gasa för fullt på från start. Nu krävs det nämligen 2 mål för att gå vidare.

Detta kommer att passa Man City perfekt då man kan ligga och lura på kontringar. Rykte säger att den gode Mancini ska spara nyckelspelare till matchen mot Blackburn i helgen. Visst, han kan spara spelare men spelaren som ersätter är ju ungefär lika bra. Så bra och bred trupp har City.

Jag tror att man vill "döda" matchen så snabbt som möjligt och ett tidigt 1-0 hade nog blivit spiken i kistan. Det krävs visserligen fortfarande "bara" 2 mål för Porto för att få till en förlängningen men mot City på bortaplan !? Nja, finns lättare uppgifter att lösa en onsdagskväll.

Tycker att oddsen är en aning höga för oavgjort och bortavinst. Givetvis ska City vara favorit men Porto är inget blåbärsgäng. Min "feeling" säger mig att ta låg till medium risk på den här matchen. Jag litar alltid på den så det får bli så.

Vad ska vi säga ? 2-1 till City efter att Porto tröstmålar precis innan matchen är slut ?

Jag kommer att gröna efter att vi har fått se ett förmodat 1-0 mål i första halvlek :) 1-1 resultatet lär väl vara hyfsat stabilt efter 1-0 också skulle jag tro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar