onsdag 1 februari 2012

Topptipset onsdagen den 1 februari 2012


Resultat: FEL !!! Tyvärr vann både Newcastle (Blackburn missade straff i första halvlek och hade en ribbträff) och Lazio (2 sena mål gav 2-0...) 6 rätt blev det till slut. Jäkligt störigt då jag prickade in skrällar som krysset på Inter - Palermo, Aston Villa - QPR, Bolton - Arsenal och Fulham - West Bromwich och hemmavinsten för Cagliari. Utdelningen då ? 22.478 kr !!!!!!

Det hör inte till vanligheterna att Topptipset innehåller både matcher från Premier League och Serie A på en onsdag, men så är faktiskt fallet idag. Därför ser också omgången väldigt intressant ut.

Bolton - Arsenal känns som en klockren helgarderingsmatch. Arsenal fick visserligen en boost i rätt riktning i och med vinsten mot Aston Villa i cupen men innan dess hade man 3 raka förluster i ligaspelet. Blir det den fjärde raka idag ? Inte helt omöjligt då Bolton har hittat formen. Men med tanke på att Arsenal har en man vid namn Van Persie och att Bolton är väldigt ojämna så ser jag ingen annan utväg än att helgardera.

Sunderland tror jag mycket på idag. Norwich har visserligen riktigt fin form och man har faktiskt inte förlorat på bortaplan på 5 raka matcher ! STARKT ! Någon gång tar det slut, och jag tror det blir idag. 2-0 till Sunderland ?

Både Roma och Inter gjorde halvtaskiga insatser i senaste matchen. Roma fick "bara" 1-1 hemma mot Bologna medans Inter förlorade borta mot Lecce... Idag kommer båda lagen laddade men eftersom spelet inte såg bra ut för något utav lagen i senaste matchen så väljer jag helt att gå emot Roma med 1X och även kasta in ett "lyxkryss" mellan Inter - Palermo. En snabb titt på historiken talar om att dessa matcher brukar vara hyfsat jämna.
Palermo har även 2 raka vinster så formen är på väg uppåt !

Lazio sålde igår Djibril Cissé och det var en av de målfarligaste i Lazio. Försäljningen berodde på att Cissè inte trivdes inte den italienska ligan. Han ville "få mer ytor" som han skälv beskrev det. Idag kommer det bli stora problem att försvara sig mot Milan och X2 känns som en helgardering.

Som ny kund hos Svenskaspel får du 50% rabatt på valfritt spel som du kan utnyttja när du spelar Topptipset för allra första gången.

Redan kund ? Klicka då här för att ta dig till direkt till Topptipskupongen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar