söndag 5 februari 2012

En ensam vinnare fick 13 rätt - detta gav den exakta summan av 10 415 314 kr !

Första omgången av tips-sm skulle visa sig vara otroligt svårlöst och bara 1 person lyckades med bedriften att få 13 rätt. Detta gav den exakta summan av 10 415 314 kr efter att tior,elvor och tolvor var inräknade.

Kupongen, som var inlämnad på en pressbyrå i Uppsala, har visat sig vara ett M-system på 192 kr (1 helgardering och 6 halvgarderingar) och personen som knåpade ihop systemet lyckades alltså hitta 6 matcher att sätta "säkra" teckan i och även få rätt på dessa. Otroligt imponerande när det gällde gårdagens rad !

Svenskaspel vet ännu inte vilken person som har vunnit då denne inte använt sig av något spelkort för att registrera spelet. Så i detta nu ligger där en kupong någonstans i Uppsala som är värd en bit över 10 miljoner kr !

Jag vill passa på att säga: STORT GRATTIS TILL VINSTEN ! :)

Kanske det är någon som är en trogen läsare av denna blogg ? Skriv då gärna en kommentar om det ;)

Hur gick det för min del då ? Nja, hade 9 rätt i halvlek och allt såg hyfsat bra ut. Men efter att både Stoke och QPR fick varsin utvisning (hade ettor på båda lagen) så föll dom ihop som korthus och förlorade sina matcher. Det mesta gick fel och till slut landade jag på 6 rätt...

Vill du kolla hur det gick för dig och vilken placering du innehar just nu ? Det kan du göra här.

3 personer fick 12 rätt på 64-raders system. Även det, starkt jobbat !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar