lördag 25 februari 2012

Tradingspel nummer 17: Werder Bremen - Nurnberg


Tradingspel: Boka Oavgjort

 
Odds: 3,7 @ Betfair

 
Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (17,0) och halvförsäkring på 1-1 (8,2)

 
Resultat: FEL !!! Detta blev inte alls som jade hade tänkt mig. 0-0 stod sig enda tills 65:e minuten då Nürnberg gjorde 0-1. Tyvärr så hade jag redan börjat fylla på min 0-0 försäkring upptill 75% så där försvann en hel del pengar. Då var det bara att börja arbeta med 1-1 resultatet och jag valde att försäkra upptill 100% då jag verkligen trodde på ett 1-1 mål. 1-1 hade inneburit att det gått jämnt ut, men nu blev matchen 0-1 och den första förlusten under 2012 blev ett faktum.

Ingen jätteförlust, 476 kr för att vara exakt.
 
Kommentar/Analys:Werder Bremen ligger för tillfället på en femteplats i Bundesliga och man har låååångt upp till fjärdeplatsen som Schalke 04 just nu innehar. 8 poäng för att vara helt korrekt. Därför vore en vinst guld värd idag mot Nürnberg.

I senaste matchen mot Hamburg blev det äntligen seger efter 4 raka oavgjorda matcher. Skönt för laget och att segern kom borta mot Hamburg är ett styrkebesked. Man går alltså in med gott självförtroende inför dagens match.

Även Nürnberg fick smaka på segerns sötma i förra omgången. Innan dess hade man 3 raka nederlag och i dessa förlustmatcher hade man inte lyckats att göra ett enda mål...

Jag tror på en hemmavinst idag. Enligt rykten ska anfallsparet Pizzaro och Arnautovic starta matchen för Bremen idag. Rosenberg är tyvärr petad på grund av sviktande form.
Men iallafall, Nürnberg får inrikta sig på försvarsspel och att täcka ytor. Kontringar lär väl bli vapnet för att störa idag. Men med tanke på att man har svårt för att producera mål, och inte minst på bortaplan, så tror jag man får se sig besegrade efter 90 spelade minuter.

2-0 till Werder Bremen efter varsitt mål av Pizzaro och Arnautovic ?

Idag är min tanke att inte gröna om det skulle bli 1-0. Jag förlitar mig på att Nürnberg kommer att öppna upp sig mer efter ett mål och därför tror jag på 2-0. Men kom ihåg, detta är min tanke före match. Det kan snabbt ändras och allt beror på matchbilden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar