söndag 5 februari 2012

Tradingspel nummer 11: Milan - Napoli


Tradingspel: Boka Oavgjort

 
Odds: 3,75 @ Betfair

 
Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (13,5) och halvförsäkring på 1-1 (8,4) 


Resultat: PLUS-MINUS-NOLL !!! Milan var det bästa laget och hade fina chanser till 1-0. Robinho brände t.ex ett friläge... Men efter Zlatans idiotutvisning (vad tänker den mannen med egentligen !?) så var det kört. Matchen slutade 0-0 och det var bara att fylla på 0-0 försäkringen när 65 minuter hade gått. Försäkrade även 1-1 upptill 75% för att vara på den säkra sidan. 

 


Va detta nödvändigt Zlatan ?

Kommentar/Analys:


Milan åkte på en förlust på bortaplan mot Lazio i veckan och sånt har man inte råd med om man vill vinna ligan. Det gör absolut inte mig något då Juventus kan få lite andrum i toppen :) Idag möter man Napoli som för en stund sedan hade kalasform men som nu har "kommit ner på jorden" som man säger. 0-0 senast mot Cesena skrämmer inte slag på Milan tror jag. Detta var även på hemmaplan... Innan dess förlorade man borta mot Genoa så formen är verkligen som bortblåst.

Att Milan förlorade mot Lazio är inte mycket att analysera. Lazio är ett bra lag och på hemmaplan kan man slå alla. Det visade man inte minst mot Milan. Idag tror jag på en helt annan skärpa då man absolut inte har råd att tappa poäng. Inte på hemmaplan iallafall. Man möter Napoli i helt rätt läge och allt annat än hemmavinst är vore skumt i mina ögon.

Många tror på målfest men jag tror på 2 defensiva lag som kommer att börja lite försiktigt. 1-0 till Milan och ska vi säga att "Ibrakadabra" målar igen ? Varför inte med en klackspark i krysset ? ;)

Jag hoppas på 1-0 i första halvlek. Då grönar jag direkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar