torsdag 24 november 2011

AC Milan och Inter vill ha Carlos Tevez

Milano rivalerna AC Milan och Inter kommer har en strid framför sig i kampen om vem som kommer att få underteckna Carlos Tevez, som är desperat att lämna Manchester City i januari.

Den argentinska forwarden har blivit tillsagd att det inte finns en chans att han kommer att kunna stanna på Etihad Stadium, av sin nuvarande manager Roberto Mancini, efter hans beslut att inte delta som substitut under en Champions League match mot Bayern München tidigare denna säsong. Dessutom flög han tillbaka till sitt hemland för att "vila", trots att han hade fått instruktioner att träna i England eftersom han inte var i form.

Detta har resulterat i ett 400 miljoners race för hans underskrift, med ett stort antal europeiska toppklubbar som alla har ett enormt intresse för spelaren. 
Det verkar dock som att det är Milano jättarna som sitter längst fram i kön, men det är sannolikt att det kan bli svårt för dem att matcha Citys begärda pris.
En rapport från Daily Mail konstaterade att AC Milan även funderar på att försöka värva Chelsea anfallare - duon Didier Drogba och Nicolas Anelka, som de tror båda kan lockas till Italien på kort sikt.

Det är dock Tevez som är deras främsta mål och de är beredda att erbjuda honom ca 125.000 pund i veckan vilket motstår ungefär hälften av hans nuvarande lön.
Samtidigt backade Inter lagkaptenen Javier Zanetti klubben denna veckan för att satsa på välbehövliga nya talanger i januaris transfer fönster och beskriver Tevez som en "toppen spelare" som skulle passa dem utmärkt.

Läs mer om fotbolls resultat och kolla in fotbolls tabeller hos Bet365.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar