tisdag 1 november 2011

Arsenal - Marseille (Champions League)


Tradingspel: SPELA att det ska bli ÖVER 1,5 mål.

Odds: 1,35 @ Betfair

Resultat: JÄTTEFEL !!! Matchen slutar 0-0 och det blir en svidande förlust... Tradade ut i 60:e minuten. Sista gången jag kör denna metod...

Kommentar/Analys:


Arsenal, som jag såg demolera Chelsea i söndags är i toppslag ! Efter en svajande inledning på både Premier League och Champions League tycks Wengers mannar ha hittat storformen. Eller, iallafall Van Persie ! Han öser in mål just nu och är en av de hetaste anfallarna i världen för tillfället.

Arsenal kan stoltsera med 5 raka segrar och sist dom mötte Marseille blev det en 0-1 seger efter mål på övertid. Lite turligt men en vinst är en vinst.

Idag möter Arsenal just Marseille och jag tror absolut inte på någon målsnål historia.

På de 5 senaste har Arsenal gjort 13 mål och man har Van Persie. Mer behöver man inte säga.

På de 5 senaste har Marseille gjort 10 mål och då ska vi också veta att 7 av dessa mål kom i de 2 senaste ligamatcherna !

Alltså, här har vi 2 klubbar som har hittat formen och som oftast är väldigt generösa när det gäller försvarsspel. Det bör bli 3-4 mål ikväll...

Idag kör jag en lite annorlunda metod gentemot vad jag brukar göra. Min tanke är att gröna ut när det blir ett mål i matchen. Helst så snabbt som möjligt ska det ske. Står det fortfarande 0-0 i 60-65:e minuten tradar jag ut till en förlust.

Men... Med dessa förutsättningar är jag nästan helt säkert på att vi får se 1 mål i första halvlek. Allt annat vore bara konstigt. Insats för min del blir 3000 kr.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar