onsdag 23 november 2011

Tradingspel+Powerplay

Match: Shakhtar Donetsk - Porto

Tradingspel: Boka Oavgjort

Odds: 3,55 @ Betfair

Försäkringar: Inga försäkringar.

Resultat: FEL !!! 0-0 står sig enda tills 79:e minuten då Hulk gör 0-1 för Porto. I slutskedet blir det även 0-2. Det var en aning sent att göra mål ! Jag valde att röda ut mig efter ungefär 60 minuter. Här ser ni anledningen till att inte satsa för stora pengar när man använder sig av boka oavgjort utan försäkringar.

Kommentar/Analys:


Här gäller bara en enda sak för båda dessa lag och det är att inkassera en vinst till varje pris ! Man har nämligen hamnat i ett väldigt dåligt i tabellen med bara 2 matcher kvar att spela. Ska där finnas någon rimlig chans till vidare avancemang i Champions League så krävs vinst. Ett oavgjort resultat gynnar inget lag.Som ni kan se på tabellen är det vinna eller försvinna. Helst för Shaktar som VERKLIGEN MÅSTE VINNA IDAG om inte CL äventyret ska ta slut för denna säsong.
Porto kommer inte att gråta över att fixa oavgjort men hade jag varit tränare hade jag beordrat mina spelare att spela 110% för vinst. Finns inget annat.

Därför tror jag på en öppen match där båda lagen kommer att prioritera offensiven då man måste göra mål framåt. Tar ingen försäkring då jag tror stenhårt på iallafall 1 mål innan 60-65 minuter har passerat. Tänk också på att utan försäkringar bör man absolut inte kasta in hela sin rulle som insats.
Jag kör mindre insats på såna här spel då man inte alls har lika stor kontroll i jämförelse om man spelar halv och helförsäkringar.

Tanken är att efter första målet kommer jag att gröna ut. Kvittar vem som gör det. Men jag hejar på Shaktar då dom har blivit liten favorit.


Powerplay TipsförslagResultat: RÄTT !!! Powerplay formen är ruskigt het för tillfället. Luleå lyckades hämta upp ett 0-2 underläge mot Linköping och den slutade till sist 2-2. Detta gav mig 1153 kr i utdelning :) Andra raka vinsten, ska vi få se en tredje också ?

Efter förra veckans succé på Powerplay så är självförtroendet på topp ! Omgången ser väldigt kul ut ikväll och jag tackar Gud varje gång man slipper se de tråkiga Head-To-Head matcherna. Det är grymt mycket bättre när man ska tippa 8 hockeymatcher :)

Vad för tips kan jag ge idag då ? Hmm... Jo, tänk på att matcherna i Elitserien oftast är oerhört jämna och tighta. Där bör man gardera med X istället för att sätta 1 2. Jag har märkt att 1 2 fungerar bättre när det gäller hockeyallsvenskan. Där är matcherna mer ojämna och kan sluta med 3-4 måls vinstmarginal för något av lagen. Händer inte lika ofta i Elitserien.

Örebro målas upp som storfavorit i match efter match. Inte så konstigt då man innan man mötte Malmö hade 12 raka segrar ! Men någon gång kommer man att få stryk mot ett sämre lag och jag ska iallafall få rätt när detta händer. Varför inte idag ?

Dagens drag anser jag vara Rögle. Laget har imponerat spelmässigt i många matcher men resultaten har uteblivit. Idag är det dags för islossning tror jag !

Systemet kostar 288 kr att lämna in. Ny storvinst att vänta månne ? :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar