tisdag 15 november 2011

Portugal - Bosnien/Herzegovina (EM-Kval)

Tradingspel: Boka Övriga Resultat

Odds: 6,2 @ Betfair

Resultat: MEGAFEL !!! C.Ronaldo gör 1-0 efter 8 minuter. Ingen fara tänker jag, Portugal behöer göra 3 mål till... Oddset börjar stabilisera sig men då gör givetvis Nani 2-0 för portugiserna. Då var det bara att trada ut till en svidande förlust. Matchen slutar 6-2...... Sorry för detta spel. Jag vet, skärpning krävs !

Kommentar/Analys:


Då var det dags för den avgörande matchen mellan båda dessa lag !! Kommer bli otroligt spännande och personligen tycker jag Bosnien förtjänar en plats i EM. Laget spelar alltid en fantasirik och rolig fotboll. Men Portugal blir svårslagna...

Första matchen slutade 0-0 och nu vill nog inget av lagen "gå bort sig". Jag tror att matchbilden kommer att bli försiktig till en början då ett insläppt mål kan bli förödande. Portugal kommer säkert äga bollen en hel del men Bosnien släpper inte till chanser hur lätt som helst.

Matcher mellan lagen brukar knappast bli några målkalas. De 3 senaste har slutat 0-0, 0-1 och 1-0... Defensiven fungerar alltså hyfsat !

I ett sånt här viktigt och laddat möte tror jag inte heller på någon målexplosion. Det kommer att vara otroligt nervöst och ett litet misstag kan kosta en EM plats. Oddset på att boka övriga resultat är grymt spelvärt och jag tvekar inte 1 sekund, här ska spelas ! :)

Jag hoppas att 0-0 står sig en bit in i första halvlek. Då grönar jag ut till en vinst. Väntar MAX 20 minuter innan jag agerar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar