lördag 19 november 2011

Norwich - Arsenal (England, Premier League)


Tradingspel: Boka Oavgjort

Odds: 3,95 @ Betfair

Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (19,5) och halvförsäkring på 1-1 (9,2)

Resultat: RÄTT !!! Arsenal dominerade från start men det var Norwich som gjorde 1-0 efter ett katastrofalt ingripande av Mertesacker... Arsenal kvitterade till 1-1 och ingen fara på taket, halvförsäkring på 1-1. Min tanke var att fylla på min 1-1 försäkring efter 65 minuter men 1-2 kommer i 59:e ! Grönar då direkt ut till en vinst :)

Kommentar/Analys:


Norwich är ett trevligt lag att titta på. Dom är ofta inblandade i målrika fighter och mål gillar väl alla att se :) Försvaret är en aning givmilt och mot Arsenal och främst Robin Van Persie kan detta bli ödesdigert...

Arsenal är i kalasform för tillfället och man har inte förlorat på väldigt länge. Spelat grymt bra fotboll i både PL och CL. I senaste bortamatchen besegrade man mitt kära Chelsea med 3-5... Det var tufft att bevittna den matchen.

Jag tror att Norwich kan hålla jämna steg med Arsenal hyfsat bra men med spelare som Van Persie, Walcott och Gervinho ska Gunners kunna fixa biffen idag.
Bra odds på både boka oavgjort och inte minst 0-0 !

Matchen känns riktigt bra på förhand. Matchen börjar 13:45 så man inte förväxlar det med en stryktipsmatchen som hade börjat 16:00.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar