fredag 25 november 2011

Powerplaytips fredagen den 25 november 2011
Då var det ny Powerplay omgång ! Ska det bli tredje gången gillt för min del ? Har för tillfället 2 raka vinster på powerplay och tillsammans har jag tjänat nästan 15.000 kr på 1 vecka. Inte så pjåkigt...

Men man ska väl aldrig vara nöjd, eller ? ;) Idag ser omgången kul ut. Många storfavoriter som jag mer än gärna fäller. Är ju ute efter de stora pengarna :)

Dagens drag känns som Oskarshamn. I förra matchen förlorade man mot ett av de sämsta lagen i hela hockeyallsvenskan efter en bedrövlig insats och laget kan så mycket mer. Tror att man är oerhört fokuserade på snabb revansch och Bofors får det svårt fast att amn är i kalasform för tillfället.
Bra skräll och bra drag !

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Det kvittar vad laget heter och vilket lag dom än möter. I detta fall gäller det Västerås. Dom målas upp som gigantisk storfavorit mot Troja/Ljungby. Visst, laget är bättre än bortalaget men 83% !!!???

Nää, jag garderar utan att blinka. Den matchen går även på Viasat Hockey :) Ska bli kul att följa.

Även 2 NHL matcher har fått plats på kupongen. Det blir ju inte heller sämre av att Viasat sänder båda två ! Washington är oerhört stabila på hemmaplan och jag tror man vinner mot Henrik Lundqvists N.Y Rangers ikväll. Spikar ettan.

Boston - Detroit är svårtippad. Båda lagen i bra form och ingen kommer vika sig ikväll. Lutar mest åt Boston då dom faktiskt är regerande Stanley Cup mästare. Men "Z" och company kan spela hockey. 1 2 känns bra.

Idag tar jag ett dyrare system. 432 kr kostar det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar