onsdag 2 november 2011

Ajax - Dinamo Zagreb (Champions League)

Tradingspel: Boka Oavgjort

Odds: 4,5 @ Betfair

Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (16,0).

Resultat: RÄTT !!! Då var man back on track igen :) Som jag och många andra trodde tog Ajax en ganska lätt seger. Efter 1-0 tänkte jag inte gröna men förnuftet hann ikapp mig så jag grönade ut till en vinst. Synd, med tanke på att tvåan inte kom så långt efter ;)

Kommentar/Analys:


Efter gårdagens värdelösa tradingspel är jag ordentligt revanschsugen !!! Att Inte Van Persie fick starta från första minut fattar jag inte... Utgången hade varit annorlunda om Wenger hade haft med han i startelvan.

Nog om detta ! Ibland blir det inte som man tänkt sig.

Idag har jag hittat ett riktigt bra spel. Det mesta talar för en Ajax seger :)

Ajax mötte Dinamo Zagreb i förra CL matchen också och då dominerade man totalt från start till mål. Segersiffrorna stannade vid 0-2. Zagreb hade 3 bra chanser som dom inte lyckades förvalta till mål.

Det var på bortaplan. Nu spelar man på hemmaplan och Zagreb lär väl inte vara bättre på bortaplan ??? Vinner Ajax idag har man 7 poäng. Lyon spelar också idag mot R.Madrid och vinner Mádrid där (som de flesta räknar och tror på) så ligger Ajax otroligt bra till för vidare avancemang. Lyon har inför dagens match nämligen också 4 poäng.

Ajax har inte råd att tappa poäng idag. Det lär bli åka av från start och ska Zagreb kunna stå emot krävs ett mindre mirakel. Nää, AJAXSEGER ATT VÄNTA !

Det är dessutom lite vinna eller försvinna för Dinamo när man ligger sist i gruppen med 0 poäng. Man måste nästan gå för vinst och detta kommer att öppna upp försvaret rejält. Ajax utnyttjar detta.

Funderade lite på en halvförsäkring på 1-1 för att vara på den säkra sidan men jag avstår. Ni som vill spela lite försiktigare bör ta en halvförsäkring på 1-1. Det kan kännas skönt att ha :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar