torsdag 17 november 2011

Ny Powerplay vinst på 13.571 SEK !

Igårkväll var min flickvän iväg på lite festligheter med jobbet och jag hade inte så mycket att hitta på med. Såg att det var en Powerplay omgång som jag helt hade missat. Såg även att Södertälje - Leksand skulle sändas på Viasat Hockey och det gjorde inte saken sämre precis. Alltid roligare om man har någon match att hålla koll på plus att det "plingar till" vid varje mål i hockeyallsvenskan.

Lämnade in min rad med ungefär 20 minuter kvar till spelstopp och kostnaden blev till slut 192 för systemet. 1 hel och 6 halvgarderingar.

Ungefär 2 timmar efter kunde jag håva in 13.571 kr i vinst som ni ser på bilden.Bilden till vänster är från mitt resultatmail jag fick från svenskaspel. Ser rätt fräckt ut med "högvinst".

Bilden till höger är från mitt svenskaspel konto.

Där fanns 3 matcher som samtliga var riktigt jobbiga på slutet.

Oskarshamn - Malmö: Med 46 sekunder kvar av tredje perioden leder Malmö med 2-3. Jag hör matchen live på radion och det blir ett vilt jubel. 3-3 med 40 sekunder kvar !!!

Skellefteå - Brynäs: Inför den avslutande perioden står matchen 1-1 och jag lyssnar på matchen via radion. Inget bra spel och knappt några målchanser säger dom... Men Brynäs lyckas göra 1-2 i 54:e och även 1-3 i slutet när hemmalaget hade plockat ut målvakten.

Bofors - Västerås: Detta var den värsta matchen ! Matchen kom igång sent och var ungefär 10 minuter försenad. Inför tredje perioden leder Västerås med 1-3. Hur bra som helst tänkte jag !
Men... Bofors gör 2 extremt snabba mål och går upp till 3-3. Då var jag enormt besviken var rätt säker på att loppet var kört.
Men Bofors gör 4-3 med 7 minuter kvar att spela sen blev det nervöst kan jag lova...

4-3 står sig och med 9 sekunder kvar av matchen får Västerås ett friläge som resulterar i HELT ÖPPET MÅL !!! Vad händer ? Jo, Västerås spelaren får felträff på pucken och missar målet! Där hade jag hjärtat i halsgropen vill jag lova.

Men det fixade sig och jag fick ett nytt vinstrekord :)

Slutsats:

Powerplay är ett riktigt roligt spel med höga utdelningar nästan varje gång !

Powerplay och Topptipset är de bästa spelen som Svenskaspel någonsin har kommit på !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar