tisdag 26 juli 2011

Då var det dags för Rangers - Malmö idag

Då har det äntligen blivit 26 juli och det innebär Champions League kval matcher och den mest spännande blir givetvis Glasgow Rangers - Malmö FF. Den stora anledningen är givetvis för att jag pre-tradar matchen och hoppas på en oddssänkning innan start. Ser förresten väldigt bra ut just nu, oddset tradas på 1,44/1,45 i skrivande stund.

Men en annan sak som gör den här matchen oerhört spännande är att Sverige VERKLIGEN behöver ett fotbollslag i Champions League gruppspelet inom snar framtid ! Det hade varit bra för svensk fotboll. Att varje år komma till Europa League är inte så jätteupphetsande om du frågar mig...

Betfair - Satsa 200 SEK Och Få 300 SEK !

Jag hejar stenhårt på IFK Göteborg och har alltid gjort det, men ikväll har inte det så stor betydelse. Jag kommer hålla varenda tumme jag har för att Malmö får med sig ett bra resultat i Skottland för att sedan vinna hemma i Skåne. Rangers fick "bara" 1-1 hemma mot Hearts i ligapremiären i helgen så det kan smyga in sig lite nervositet kanske ? Får inte skottarna in bollen i första halvlek kan det bli grinigt...

Tillbaka till mitt tradingspel, jag har redan nu lagt in en order på att jag vill ha 1,39 i odds. Tror att oddset sänks till detta innan matchen startar. Detta sker 20:45 ikväll. Vinsten blir då härliga 985 kr :) Ser att många bolag har sänkt sina odds till 1,30-1,40 så det bör inte bli några problem.

Resultat av mitt tradingspel mellan Rangers - Malmö:Länk till Rangers - Malmö blogginlägget: KLICKA HÄR

Men jag har ju haft fel förr ;) Ingen är perfekt. Men många gamblers ser Rangers 1,45 odds som en ren bjudning så logiskt sett bör oddset sänkas. Men vi får helt enkelt se.

Ska försöka hitta något kul tradingspel som jag ska följa In-Play ikväll också. Det läggs givetvis ut på bloggen :)


Betfair - Satsa 200 SEK Och Få 300 SEK !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar