onsdag 27 juli 2011

Mario Balotelli och Malmö FF

Vilken sensation Malmö FF ställde till med igår ! :) 0-1 mot "storlaget" Glasgow Rangers. Jag har inte koll på om det var rättvist sett till matchen men i slutändan är det ju faktiskt målen man gör som spelar roll...

Nu får vi bara hoppas att Malmö kan hålla detta lilla försprång dom har gett sig själva. Frågar ni mig så tror jag att Rangers underskatta Malmö en hel del och i nästa match kommer dom INTE att göra detta. Med så mycket erfarnhet Rangers har i laget tror jag tyvärr på en förlust med 0-3 nästa gång. Allt annat är ett mirakel.

Men som den svenska medborgare man är hoppas och tror jag på avancemang. Skulle varit så fruktansvärt kul att se ett svenskt lag i Champions League.

Jag hittade inget riktigt höjdarspel igår och därför valde jag att inte lägga ut något "halvdant" heller. Det känns inte rätt mot mina bloggläsare om jag inte har hittat något kanondrag. In my early days så brukade jag trada mycket på Europa League kval och Champions League kval men efter att summerat inkomsterna på 1 månad så såg jag att 80% av förlusterna hade kommit ifrån just kval fotboll...

Bli Kund Hos Betfair Och Börja Din Sports Trading Karriär Idag!

Så nuförtiden tradar jag väldigt sparsamt eller så avstår jag helt ifrån dessa sorters matcher. Varför trada på något man inte behärskar ? Då är det bättre att vänta tills de lite större ligorna startar.

Ett tradingspel som jag tänkte mycket på igår var UNDER 3,5 mål mellan Twente - FC Vaslui. Startoddset på UNDER 3,5 var höga 1,47 ! Men jag vågade inte med tanke på tt holländska lag kan vara på målhumör rätt ofta. Tror första målet kom mellan 30-35:e minuten så det hade blivit en härlig vinst men så är det. Vågar man inte vinner man inget.

Förresten, måste ju bara tipsa om den här youtube videon som visar vad Mario Balotelli kan ställa till med ;) Det hade varit kul att veta hur den mannen tänker ocg vad han tänker med!?

Jag tycker att det är helt rätt av citycoachen Mancini att byta ut han direkt efter missen. Jag menar, fast att det bara är en träningsmatch så ska han ju bara sätta bollen i mål och inte hålla på att klacka ! Man ser ju att han inte är någon Zlatan iallafall ;) haha.
Vad ska man säga ???

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar