lördag 2 juli 2011

Då var äntligen Chelsea's nya ledarstab utsedd

För någon vecka sedan blev det klart att den "nye Mourinho" skulle ta över tränarollen i Chelsea. Alltså Andre Villas-Boas. Jag är en stor Chelsea supporter och har alltid varit detta men min åsikt angående Andre Villas-Boas är neutral.

Anledningen till detta beror nästan 100% på att jag aldrig har hört talas om denna man tidigare. Men har man äran att bli kallad "den nya Mourinho" så bör man ha rätt bra tränarkunskaper ;)

Det blev även klart i veckan vilka personer som ska stå vid sidan om Andre Villas-Boas i Chelsea. Här blev jag otroligt glad då en gammal Chelsea legendar kommer att vara assisterande tränare ! Nämligen Roberto Di Matteo.

Han var en otroligt bra spelare i sina glansdagar och han är även fruktansvärt populär bland Chelsea supportrarna, däribland mig själv :)

Vill du läsa om hela Chelsea's tränarstab så klicka här.

Det kommer att bli en oerhört intressant säsong och nu ska Premier League eller Champions League VINNAS !!! Den 13 augusti möter Chelsea svårspelade Stoke och då är det upp till bevis. Längtar redan...

Är du inte kund på Betfair inu? Bli det innan Premier League startar så du också kan vara med och slåss om alla härliga sports trading pengar !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar